ΑΕΚ: «Ο Ράφα Μπενίτεθ και ο πρόεδρος της Θέλτα θέλουν παραμονή του Ορμπελίν Πινέδα» γράφουν στο Μεξικό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 18:01 ΑΕΚ: «Ο Ράφα Μπενίτεθ και ο πρόεδρος της Θέλτα θέλουν παραμονή του Ορμπελίν Πινέδα» γράφουν στο Μεξικό

Ο Ορμπελίν Πινέδα συνεχίζει να βρίσκεται… μεταξύ ΑΕΚ και Θέλτα, με την Ένωση να προσπαθεί να τον αποκτήσει από την ισπανική ομάδα, μετά την εκπληκτική πρώτη σεζόν του στην Ελλάδα.

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών και από την Ισπανία και το Μεξικό ανέφεραν ότι οι δύο πλευρές έχουν “προχωρήσει” τις διαπραγματεύσεις για τη μετεγγραφή του Πινέδα στην ΑΕΚ, αλλά ένα νέο ρεπορτάζ φέρνει νέα δεδομένα.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα Publimetro υποστηρίζει ότι ο νέος προπονητής της Θέλτα, Ράφα Μπενίτεθ και ο πρόεδρος της ομάδας του Βίγκο, Κάρλος Μουρίνιο θέλουν να κρατήσουν τον Μεξικανό μέσο και τον υπολογίζουν για τη νέα σεζόν. Το δημοσίευμα αναφέρει έτσι ότι ο Πινέδα είναι πλέον… ανάμεσα σε ΑΕΚ και Θέλτα και το μέλλον του είναι αμφίβολο.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση