Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι έφυγε το 2021 αλλά το κλαμπ του χρωστάει 30 εκατ. ευρώ!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 15:22 Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι έφυγε το 2021 αλλά το κλαμπ του χρωστάει 30 εκατ. ευρώ!

Το χρέος έχει διακανονιστεί όπως παραδέχτηκε ο πρόεδρος της Τζόαν Λαπόρτα

Ο Λιονέλ Μέσι έφυγε λόγω οικονομικών προβλημάτων το 2021 από την Μπαρτσελόνα για να παίξει στην Παρί Σεν Ζερμέν αλλά το κλαμπ της Βαρκελώνης του χρωστάει ακόμη χρήματα!

Αυτό παραδέχτηκε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Τζόαν Λαπόρτα στη La Vanguardia. Ο ισχυρός άνδρας της "Μπάρτσα" τόνισε ότι οφείλονται μισθοί στον Λιονέλ Μέσι οι οποίοι έχουν διακανονιστεί και θα δοθούν μέχρι το 2025.

 

Ο πρόεδρος δεν είπε πόσα χρήματα οφείλονται στον Αργεντινό, αλλά ΜΜΕ όπως η Crónica Global, επιβεβαιώνουν ότι το χρέος ανέρχεται σε 30 εκατομμύρια ευρώ!

Όλα αυτά ενώ ο κόσμος της Μπαρτσελόνα περίμενε αυτό το καλοκαίρι την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα αλλά εκείνος επέλεξε το MLS και την Ίντερ Μαϊάμι.

Στην ίδια συνέντευξη ο Λαπόρτα παραδέχτηκε ότι το κλαμπ θέλει να τιμήσει τον Μέσι στα 125α γενέθλιά του (2015) αλλά ακόμη αυτό είναι μια σκέψη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση