Κατερίνα Στεφανίδη: Κορυφαία φετινή επίδοση με 4,61 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 09:38 Κατερίνα Στεφανίδη: Κορυφαία φετινή επίδοση με 4,61 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Στο Βόλο και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα η Κατερίνα Στεφανίδη βρήκε την κατάλληλη χρονική στιγμή για να ξεπεράσει τα 4,61 μ. και να σημειώσει την καλύτερη φετινή της επίδοση.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ ξεκίνησε τον αγώνα της από τα 4,41 μ., στην συνέχεια ξεπέρασε τα 4,51 μ. και όταν ο πήχης ανέβηκε στα 4,61 μ. χρειάστηκε να προσπαθήσει τρεις φορές στην τελευταία με επιτυχία.

Στη συνέχεια η άλτρια του ΑΟ Φιλοθέης προσπάθησε να ξεπεράσει τα 4,73 μ., άλματα που έχασε στις λεπτομέρειες.

Τον καλύτερο αγώνα της σεζόν έκανε και η Ελένη Πόλακ. Η πρωταθλήτρια του ΑΟ Μεγάρων ήταν δεύτερη με άλμα στα 4,46 μ., ενώ στην συνέχεια είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 4,56 μέτρα.

Καλό αγώνα έκανε και η Νικόλ Κυριακοπούλου που βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ με 4,35 μέτρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση