Wimbledon: Νέα βασίλισσα η Βοντρούσοβα, νίκησε τη Ζαμπέ στον τελικό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 18:10 Wimbledon: Νέα βασίλισσα η Βοντρούσοβα, νίκησε τη Ζαμπέ στον τελικό

Η Μαρκέτα Βοντρούσοβα επικράτησε 2-0 σετ της Ονς Ζαμπέ και κατέκτησε το Wimbledon ολοκληρώνοντας έτσι την ονειρική της πορεία.

Η ονειρική πορεία της Μαρκέτα Βοντρούσοβα έφτασε μέχρι το τέλος της διαδρομής φτάνοντας στην κατάκτηση του Wimbledon.

Σύμφωνα με το Sport24.gr η 24χρονη Τσέχα (Νο42 στην Παγκόσμια κατάταξη) επικράτησε 2-0 σετ της Ονς Ζαμπέ σε μία ώρα και είκοσι λεφτά κατακτώντας το πρώτο της Grand Slam τίτλο.

Για την ακρίβεια η Βοντρούσοβα ξεπέρασε για πρώτη φορά στην καριέρα της τον τρίτο γύρο ενός Grand Slam και κατάφερε να φτάσει μέχρι το τρόπαιο.

Το ματς: Ο τελικός ήταν γεμάτος break. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δύο τενίστριες έσπασαν η μία το σερβίς της άλλης δέκα φορές. Εκείνη που έκανε το πρώτο break ήταν η Ζαμπέ με την Βοντρούσοβα να απαντά άμεσα για να φέρει το σετ σε ισορροπία.

Η Τυνήσια έκανε νέο break για να προηγηθεί με 4-2, όμως η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στην Τσέχα η οποία με τέσσερα διαδοχικά κερδισμένα games έκλεισε το πρώτο σετ με 6-4.

Η Βοντρούσοβα μπήκε στο δεύτερο σετ με break, όμως η Ζαμπέ απάντησε με τρία διαδοχικά games για να προηγηθεί με 3-1. Κάπου εκεί όμως το μομέντουμ άλλαξε ξανά.

Η Τσέχα πήρε τα επόμενα πέντε από τα έξι games για να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου κλείνοντας το δεύτερο σετ με 6-4.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση