Ο Άρης ανακοίνωσε τον Μορόν: «Η ομάδα έχει μεγάλες απαιτήσεις από εμένα και αυτό μου αρέσει»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 17:44 Ο Άρης ανακοίνωσε τον Μορόν: «Η ομάδα έχει μεγάλες απαιτήσεις από εμένα και αυτό μου αρέσει»

Μέλος της ομάδας του Άρη είναι και επίσημα ο Λορέν Χέσους Μορόν, με τους Θεσσαλονικείς να ανακοινώνουν την απόκτησή του πρώην επιθετικού της Μπέτις.

Στον Αρη ανήκει επίσημα από σήμερα ο Λορέν Μορόν. Ο Ισπανός επιθετικός βρέθηκε την Πέμπτη (21.07) στα γραφεία της ΠΑΕ και έβαλε την υπογραφή του σε διετούς διάρκειας συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Μορόν -που αγωνιζόταν στην Μπέτις- αποκτάται από τον Άρη με στόχο να αποτελέσει την πρώτη επιλογή του Τερζή για την επίθεση.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, μέσω του arisfc.com.gr, ο Ισπανός δήλωσε:

«Έρχομαι στον Άρη με μεγάλες προσδοκίες και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω εδώ την καριέρα μου. Νιώθω περήφανος που θα εκπροσωπήσω ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον ιστορικά κλαμπ της Ελλάδας και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Γνωρίζω ότι ο κόσμος του Άρη έχει μεγάλες απαιτήσεις από εμένα και αυτό μου αρέσει. Είναι φυσιολογικό σε μεγάλα κλαμπ να υπάρχει πίεση, το έχω συνηθίσει κι έτσι πρέπει να είναι.

Έρχομαι στον Αρη για να βοηθήσω με τα γκολ μου, αυτή είναι η δουλειά μου και ξέρω τις ευθύνες που θα έχω. Είμαι ήρεμος, πιστεύω στον εαυτό μου και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του Αρη και των φιλάθλων του. Θα βοηθήσω με τα γκολ μου και με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μπορώ.

Ξέρω τα πάντα για την καινούρια μου ομάδα. Μίλησα με τον Χουλιάν Κουέστα, με τον οποίο είμαστε φίλοι, και μου είπε τα καλύτερα για τον Αρη και τον κόσμο του. Μου αρέσει που οι οπαδοί μας είναι παθιασμένοι και πιέζουν την ομάδα για το καλύτερο, έτσι ακριβώς είναι και οι οπαδοί της Μπέτις.

Τώρα θέλω να μπω στις προπονήσεις με τη νέα μου ομάδα και να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις μας. Ανυπομονώ για τη νέα πρόκληση που έχω μπροστά μου και αισιοδοξώ ότι θα έχουμε μια πολύ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Για την απόκτηση του Μορόν οι Θεσσαλονικείς ανέφεραν:

«Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την απόκτηση του Loren Moron για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Lorenzo Jesus Moron Garcia, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 1993 στη Μαρμπέγια της Ισπανίας. Ξεκινώντας από την U19 και μετέπειτα την πρώτη ομάδα της τοπικής Marbella συνέλεξε σημαντικές εμπειρίες ως νέος ποδοσφαιριστής από τις μικρότερες κατηγορίες του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Αφού αγωνίστηκε ακόμα με τις Union Estepona και Velez CF, η Real Betis ήταν εκείνη που του έδωσε την ευκαιρία να δοκιμαστεί σε πιο υψηλό επίπεδο τον Ιανουάριο του 2015.

Αρχικά εντάχθηκε στη Real Betis B (65 συμμετοχές, 31 γκολ), ώσπου τρία χρόνια αργότερα, το 2018, ο Loren Moron προήχθη στην πρώτη ομάδα της Real Betis, ξεκινώντας την πορεία του στη La Liga.

Ειδικά η σεζόν 2017-18 ήταν σίγουρα θεαματική για τον Ανδαλουσιάνο επιθετικό. Αφού πέτυχε 17 γκολ σε 23 συμμετοχές με την Real Betis Β, ο τότε προπονητής της ομάδας, Quique Setien, τον ανέβασε στην πρώτη ομάδα μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, με τον Moron να πετυχαίνει 7 γκολ στις πρώτες 15 εμφανίσεις του στη La Liga. Κάπως έτσι κέρδισε την θέση του στην πρώτη ομάδα.

Η επόμενη ήταν η πρώτη “γεμάτη” σεζόν του 29χρονου επιθετικού σε υψηλό επίπεδο, καθώς αγωνίστηκε σε 45 αγώνες σε La Liga, Κύπελλο Ισπανίας και Europa League, σκοράροντας 8 γκολ και μοιράζοντας 4 ασίστ.

Ακολούθησε μια “γεμάτη” διετία με τη Real Betis (2019-2021) με 66 συμμετοχές, 13 γκολ και 3 ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ισπανίας, ώσπου το καλοκαίρι του 2021 παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Espanyol. Φόρεσε 25 φορές την φανέλα της ομάδας της Βαρκελώνης (4 γκολ, 1 ασίστ) πριν επιστρέψει ξανά στη Betis.

Η περσινή σεζόν ξεκίνησε ιδανικά για τον Loren Moron, αφού στον ημιτελικό του ισπανικού Super Cup στη Ριγιάντ κόντρα στη Barcelona ήταν η “χρυσή αλλαγή” για την ομάδα του. Μπήκε στο παιχνίδι στις καθυστερήσεις του αγώνα και σκόραρε στην παράταση ισοφαρίζοντας σε 2-2, με την Real Betis να χάνει τελικά στα πέναλτι.

Αυτό ήταν και το τελευταίο επίσημο γκολ του με τη φανέλα της ομάδας της Σεβίλλης, καθώς ο χρόνος συμμετοχής του περιορίστηκε στην αρχή της σεζόν. Έτσι το δεύτερο μισό της χρονιάς που μας πέρασε τον βρήκε να αγωνίζεται ως δανεικός με τη φανέλα της Las Palmas (10 συμμετοχές, 1 γκολ), ώστε να μη χάσει τον αγωνιστικό του ρυθμό.

Από σήμερα ο Loren Moron ανήκει στην οικογένεια του Αρη.

* Η ΠΑΕ Αρης θα ήθελε να ευχαριστήσει τη διοίκηση της Real Betis και τον Αθλητικό Διευθυντή, Ramon Planes, για την άριστη συνεργασία που είχαμε το διάστημα των διαπραγματεύσεων, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση