Η Ελβετίδα ποδοσφαιρίστρια που κερδίζει 281.000 ευρώ για κάθε ανάρτησή της στο Instagram

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023 21:49 Η Ελβετίδα ποδοσφαιρίστρια που κερδίζει 281.000 ευρώ για κάθε ανάρτησή της στο Instagram
H Αλίσαν Λεμάν είναι η πιο δημοφιλής ποδοσφαιρίστρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στη χώρα της ξεπερνάει τον Ρότζερ Φέντερερ

 

Το όνομα Αλίσαν Λεμάν σας λέει κάτι; Στους μύστες του ποδοσφαίρου γυναικών λέει αρκετά πράγματα αφού είναι διεθνής με την Ελβετία και αυτή την περίοδο είναι στη Νέα Ζηλανδία και προσπαθεί να διακριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

 

Για τους Έλληνες ίσως να λέει κάτι λόγω Τσιτσιπά. Είναι φίλη του Πέτρου Τσιτσιπά ο οποίος την είχε καλέσει μέσω Instagram να της μάθει τένις. Τότε έσπευσε ο μεγάλος αδελφός ο Στέφανος να στείλει μια υπογεγραμμένη του ρακέτα στη νεαρή ποδοσφαιρίστρια.

alisa_16
alisa_15
alisa_24
alisa_12
alia_11

Ποια είναι όμως η Αλίσα Λεμάν; Είναι από τις πιο σέξι ποδοσφαιρίστριες στον κόσμο. Γούστα είναι αυτά. Η 24χρονη ποδοσφαιρίστρια με ύψος 1,65μ, με ωραία πόδια και καμπύλες, ξέρει να μαγεύει και εκτός αγωνιστικών χώρων. Εντός αυτών παίζει στην επίθεση της Άστον Βίλα ενώ παλαιότερα έχει περάσει από την Έβερτον και την Γουέστ Χαμ.

alisa_10
alisa_9
alisa_88
alisa_8
alisa_7
 

Σκοράρει κατά βούληση και της αρέσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.  Της αρέσει επίσης η έντονη ζωή αλλά στις συνεντεύξεις της διαμαρτύρεται γιατί ο κόσμος κοιτάει μόνο την εξωτερική της εμφάνιση και δεν προσέχει πόσο ωραία κλοτσάει το τόπι.

 

Η Αλίσα δεν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο αλλά είναι εκείνη με τους περισσότερους followers στο Instagram. Έχει φτάσει τους 14,1 εκατ. και είναι μακράν η πιο δημοφιλής. Η σπουδαία Αμερικανίδα ποδοσφαιρίστρια Άλεξ Μόργκαν έχει 10,1 εκατ. Η Ισπανίδα κάτοχος της "Χρυσής Μπάλας" Αλεξία Πουτέγιας έχει μόλις 2,9 εκατ.

alisa_5
alisa_3
alisa_2

Η Λεμάν είναι πιο δημοφιλής στο Instagram ακόμη και από τον Ρότζερ Φέντερερ στην Ελβετία και από κάθε της ανάρτηση βγάζει μέσο όρο 281.000 ευρώ!

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση