Ο Γιώργος Καραγκούνης μαζί με τον Καμπιάσο σε πανηγύρι με κλαρίνα στον Πύργο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 12:12 Ο Γιώργος Καραγκούνης μαζί με τον Καμπιάσο σε πανηγύρι με κλαρίνα στον Πύργο

Ο Γιώργος Καραγκούνης φρόντισε να πάει στα καλύτερα τον Εστεμπάν Καμπιάσο. Ο παλαίμαχος Αργεντινός ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Ελλάδα και πήρε μία καλή γεύση από το ελληνικό καλοκαίρι.

Ο Γιώργος Καραγκούνης μαζί με τον πρώην συμπαίκτη του στην Ίντερ και φίλο του, Εστεμπάν Καμπιάσο, πήγαν σ’ ένα πανηγύρι στον Πύργο, που είναι γενέτειρα του “τυπάρα”.

Οι δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές πήγαν την Κυριακή (30/7) στο πανηγύρι, στο Δημοτικό Σχολείο Πράσινου και πέρασαν πολύ καλά.

Άκουσαν τα κλαρίνα τους, έφαγαν, ήπιαν και στο τέλος της βραδιάς φωτογραφήθηκαν με το μεγάλο όνομα του γλεντιού, τον Άρη Μουγκοπέτρο.

«Ένας άνθρωπος που έχω αγαπήσει εγώ και όλη η Ελλάδα, με ευλόγησε ο Θεός να τον γνωρίσω από κοντά. Μεγάλε, Γιώργο Καραγκούνη, τα χαμόγελα που μου έχεις χαρίσει σαν παιδάκι θα τα θυμάμαι μια ζωή. Σε αγαπώ πολύ», ανέφερε ο τραγουδιστής.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση