Η Παρί Σεν Ζερμέν «πιέζει» τον Κιλιάν Εμπαπέ: «Δεν θα ξαναπαίξεις, αν μείνεις και δεν ανανεώσεις»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 19:23 Η Παρί Σεν Ζερμέν «πιέζει» τον Κιλιάν Εμπαπέ: «Δεν θα ξαναπαίξεις, αν μείνεις και δεν ανανεώσεις»

Στα άκρα βρίσκονται η Παρί Σεν Ζερμέν και ο Κιλιάν Εμπαπέ, με τους Παριζιάνους να εμφανίζονται ανένδοτη σε ενδεχόμενη χρησιμοποίηση του Γάλλου επιθετικούς μέσα στη σεζόν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να πουλήσει άμεσα τον Εμπαπέ ή να ανανεώσει αυτός το συμβόλαιό του, αλλά ο ίδιος φαίνεται ότι δεν… ιδρώνει και θέλει να φύγει ως ελεύθερος για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Παριζιάνοι όμως του έστειλαν ξανά μήνυμα, ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν θα ξαναπαίξεις, αν μείνεις και δεν ανανεώσεις», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τον “πιέσουν” να αποχωρήσει από την ομάδα.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση