Σέρχιο Αραούχο: Το μήνυμα για τη νίκη της ΑΕΚ και τον Μιχάλη Κατσουρή

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 16:24 Σέρχιο Αραούχο: Το μήνυμα για τη νίκη της ΑΕΚ και τον Μιχάλη Κατσουρή

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 2-1 στην έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Champions League, σε ένα παιχνίδι που επανήλθε από τον σοβαρό τραυματισμό του και ο Σέρχιο Αραούχο.

Στη φετινή πρεμιέρα της ΑΕΚ στη σεζόν, ο Αραούχο πέρασε στο ματς ως αλλαγή και βοήθησε την ομάδα του να φθάσει στη νίκη, αφιερώνοντάς την στον αδικοχαμένο Μιχάλη Κατσουρή. Ο αρχηγός της ΑΕΚ έκανε σχετική ανάρτηση στα social media και ευχαρίστησε επίσης, όσους τον στήριξαν στην περίοδο του τραυματισμού του.

Η ανάρτηση του Αραούχο

«Εδώ είμαστε πάλι μετά από σχεδόν 4 μήνες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΑΕΚ που επέτρεψε η επέμβασή μου να γίνει από γιατρό της επιλογής μου.

Ευχαριστώ Pedro Ripoll, που είσαι εκεί κάθε μέρα! Ευχαριστώ τον Tomas (φυσικοθεραπευτής) και ολόκληρη την ιατρική του ομάδα.

Ευχαριστώ τον Miguel Angel Ramirez, που μου δάνεισε τις εγκαταστάσεις του συλλόγου ώστε να συνεχίσω την ανάρρωσή μου και τον @raulqnt για τον χρόνο σου, φίλε. @belinda_personaltrainer επίσης κι εσένα που μπορούσες να ακολουθήσεις το πρωτόκολλο που είχαμε, Σώθηκες φέτος @ victoriglesias10 αλλά τα λέμε.

Ευχαριστώ τον Χρήστο Καρβουνίδη που έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να με ετοιμάσει γι’ αυτόν τον αγώνα και την ομάδα του @dimiphysio_ioannou @pavlidis_constantinos @lefterisgaitanos @ag.contarinis #Tom #Fabio και φυσικά στους φιλάθλους για τόσα πολλά μηνύματα αγάπης και υποστήριξης, στο αυτούς τους μήνες που είμαι εκτός ομάδας. Το πρώτο βήμα έγινε χθες! Η νίκη για την οικογένεια του Μιχάλη και τα λέμε το Σάββατο.

ΥΓ: Άφωνος μαζί σου @abrahamelian @10nicogonzalez και ευχαριστώ τον προσωπικό μου γιατρό #Valen που με φρόντισε και κατάλαβε χωρίς να του εξηγήσω τίποτα, ότι ο μπαμπάς δεν μπορούσε να απολαύσει τίποτα σε αυτές τις διακοπές».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση