Ολυμπιακός: Στην Αθήνα για να υπογράψει ο Έσε - «Ενθουσιασμένος για τη νέα πρόκληση»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 16:17 Ολυμπιακός: Στην Αθήνα για να υπογράψει ο Έσε - «Ενθουσιασμένος για τη νέα πρόκληση»

Ο Σαντιάγκο Έσε θα περάσει από ιατρικά τεστ και θα υπογράψει στους Πειραιώτες

Στην Ελλάδα προσγειώθηκε πριν από λίγη ώρα ο Σαντιάγκο Έσε.

Ο 22χρονος Αργεντινός αμυντικός μέσος ταξίδεψε από την Μαδρίτη για την Ελλάδα προκειμένου να περάσει ιατρικά τεστ και να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Σαντιάγκο Έσε ανέφερε:
«Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός που είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Έχω να πω στους οπαδούς ότι θα δουν έναν επαγγελματία που θα τα δώσει όλα»

Ο Έσε ήταν ο αρχηγός της Ουρακάν και παρότι είναι μόλις 22 ετών, έχει ήδη στο ενεργητικό του 122 συμμετοχές, με 9 γκολ και 8 ασίστ. Αγωνίζεται με άνεση σε όλες τις «κεντρικές» θέσεις της μεσαίας γραμμής, είτε σαν 6αρι, είτε σαν 8αρι είτε ακόμη και σαν 10αρι.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση