Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τον πανηγυρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο μπροστά στον Λιονέλ Μέσι

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 12:15 Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τον πανηγυρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο μπροστά στον Λιονέλ Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε με την Ίντερ Μαϊάμι το Leagues Cup, επικρατώντας στα πέναλτι με 10-9 της Νάσβιλ, μπροστά στα μάτια του συνιδιοκτήτη της, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μαζί με τον αδερφό του Κώστα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στο γήπεδο για να στηρίξει τη Νάσβιλ και έδωσε το δικό του… σόου, παίζοντας ποδόσφαιρο και γιορτάζοντας μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο “Greek Freak” δεν δίστασε να κάνει μάλιστα και τον διάσημο πανηγυρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο, το περιβόητο “Siu”, τρολάροντας τον Λιονέλ Μέσι. Ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA, αποθέωσε πάντως στη συνέχεια τον Αργεντινό μέσα από τα social media.

 

 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση