Μουντιάλ Γυναικών: Σάλος με το φιλί του προέδρου της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου σε παίκτρια – Οι κατηγορίες για πάρτι οργίων

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 23:52 Μουντιάλ Γυναικών: Σάλος με το φιλί του προέδρου της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου σε παίκτρια – Οι κατηγορίες για πάρτι οργίων

Σάλο έχει προκαλέσει η χειρονομία του προέδρου της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, ο οποίος φίλησε στο στόμα την Τζένι Ερμόσο, παίκτρια της εθνικής Ισπανίας.

Η Ισπανία κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία της, μετά τη νίκη με 1-0 επί της Αγγλίας.

Την ώρα της απονομής των μεταλλίων στις γυναίκες της εθνικής ομάδας της Ισπανίας ο Λουίς Ρουμπιάλες φίλησε στο μάγουλο και στη συνέχεια στο στόμα την Τζένι Ερμόσο.

Η χειρονομία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και έντονες συζητήσεις, καθώς αρκετοί την χαρακτηρίζουν «σεξουαλική επίθεση».

Όταν δημοσιογράφοι ρώτησαν την Ισπανίδα εκείνη απάντησε: «Ε… ναι, δεν μου άρεσε».

Να σημειωθεί ότι ο Λουίς Ρουμπιάλες έχει απασχολήσει και πάλι τα ισπανικά ΜΜΕ, καθώς το 2022 κατηγορήθηκε ότι διοργάνωσε πάρτι οργίων σε ιδιωτικό σαλέ με χρήματα της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση