Όλγα Καρμόνα: Η σκόρερ του τελικού του Μουντιάλ γυναικών έμαθε μετά το ματς ότι πέθανε ο πατέρας της

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 12:26 Όλγα Καρμόνα: Η σκόρερ του τελικού του Μουντιάλ γυναικών έμαθε μετά το ματς ότι πέθανε ο πατέρας της

Από την μεγάλη χαρά, στην τεράστια λύπη. Η “χρυσή” σκόρερ της Ισπανίας στον τελικό του Μουντιάλ γυναικών, Όλγα Καρμόνα, έμαθε μετά το ματς κόντρα στην Αγγλία, πως πέθανε ο πατέρας της.

Η Όλγα Καρμόνα ήταν αυτή που έδωσε στην εθνική ομάδα της Ισπανίας το τρόπαιο του Μουντιάλ γυναικών σκοράροντας στο 29′ του τελικού με την Αγγλία το μοναδικό γκολ του αγώνα. Λίγο μετά το “μεγάλο” ματς όμως, η 23χρονη μπακ χαφ είδε το χαμόγελό της να εξαφανίζεται, αφού έμαθε ένα τραγικό γεγονός για την οικογένειά της.

Μετά τη λήξη του τελικού, η Όλγα Καρμόνα ενημερώθηκε ότι ο πατέρας της είχε “φύγει” από τη ζωή! Η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απέστειλε συλλυπητήρια στη “χρυσή” σκόρερ των παγκόσμιων πρωταθλητριών, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Σε αγαπάμε Όλγα, είσαι η ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου».

 

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση