Στην αντεπίθεση οι Ισπανίδες διεθνείς: Ανακοίνωσαν πως δεν θα παίξουν ξανά μέχρι να παραιτηθεί ο Ρουμπιάλες!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 21:17 Στην αντεπίθεση οι Ισπανίδες διεθνείς: Ανακοίνωσαν πως δεν θα παίξουν ξανά μέχρι να παραιτηθεί ο Ρουμπιάλες!

Οι Ισπανίδες διεθνείς παίκτριες αντέδρασαν στην απόφαση για μη παραίτηση του Λουίς Ρουμπιάλες μετά το φιλί του στην Ερμόσο, ανακοινώνοντας πως δεν θα αγωνιστούν ξανά για τη Ρόχα μέχρι να αλλάξει η κατάσταση.

Όλο και γιγαντώνονται στην Ισπανία οι διαστάσεις της υπόθεσης του Λούις Ρουμπιάλες. Αφού πρωταγωνίστησε αρνητικά στην απονομή των μεταλλίων του Μουντιάλ, φιλώντας μη συναινετικά την Ερμόσο, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αποφάσισε - προς έκπληξη πολλών - να μην παραιτηθεί από τη θέση του.

Έκανε μάλιστα λόγο για «κυνήγι μαγισσών» και «κοινωνική δολοφονία», προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερες αντιδράσεις.

Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας έκανε την αρχή και οι μεγαλύτεροι σύλλογοι της χώρας, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάρτσελόνα, πήραν επίσης θέση επί του ζητήματος.

Η πιο «σεισμική» αντίδραση ωστόσο, ήρθε από τις Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες, τις Ισπανίδες διεθνείς, οι οποίες με επίσημη ανακοίνωση έκαναν γνωστό πως δεν πρόκειται να φορέσουν ξανά τη φανέλα της Ρόχα, μέχρι η κατάσταση να αλλάξει.

Σε αυτή, η Τζένι Ερμόσο ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά πως ο Ρουμπιάλες τη φίλησε παρά τη θέλησή της, αρνούμενη πως έκανε κάποια σχετική κίνηση, όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της RFEF. Την ανακοίνωση υπέγραψαν συνολικά 81 παίκτριες, συμπεριλαμβανομένων όλων των αστεριών, όπως η Πουτέγιας, η Καρμόνα ή η Παραγιουέγιο και μένει πλέον να φανεί ποια θα είναι η επόμενη εξέλιξη στην υπόθεση.

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση