ΑΕΚ – Αντβέρπ: Ψάχνει την ανατροπή πρόκρισης στους ομίλους του Champions League

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 10:11 ΑΕΚ – Αντβέρπ: Ψάχνει την ανατροπή πρόκρισης στους ομίλους του Champions League

Η ΑΕΚ έχει ραντεβού με την ιστορία της το βράδυ της Τετάρτης (30/8, 22:00 Cosmotesports και MEGA), με την Ένωση να υποδέχεται την Αντβέρπ στην Opap Arena για τα πλέι οφ του Champions League.

Η ΑΕΚ καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 του πρώτου αγώνα στο Βέλγιο και να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του Champions League.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει να «σφραγίσει» μια χρυσή περίοδο της ιστορίας της με την πρόκριση στους ομίλους, που θα συμπληρώσει το νταμπλ της περιόδου 2022/23. Το ίδιο, όμως, επιδιώκουν και οι Βέλγοι, που επίσης κατέκτησαν το πρωτάθλημα και το κύπελλο στη χώρα τους την προηγούμενη σεζόν.

Ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στο μηρό στην Αμβέρσα, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και ίσως πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής.

Στον αντίποδα, η Αντβέρπ έχει πρόβλημα στη θέση του αριστερού μπακ, αφού την παραμονή του πρώτου αγώνα πούλησε στον Άγιαξ τον βασικό της (Άβιλα) και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ αποβλήθηκε ο αντικαταστάτης του (Μπατάιγ), άρα είναι τιμωρημένος για την αποψινή αναμέτρηση.

Οι πιθανές συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ, Πόνσε.

ΑΝΤΒΕΡΠ (Μαρκ Φαν Μπόμελ): Μπιτέζ, Βαν ντεν Μπος, Ντε Λετ, Αλντερβάιρελντ, Κεϊτά, Φερμέιρεν, Μπαλίκουϊσα, Εκέλενκαμπ, Κερκ, Οντρέικα, Γιάνσεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση