Καραπαπάς κατά Μπαλτάκου: «Θα βάλουμε λουκέτο στο ποδόσφαιρο – Δεν πρόκειται να γίνει ντέρμπι με διαιτητή Σιδηρόπουλο»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 13:33 Καραπαπάς κατά Μπαλτάκου: «Θα βάλουμε λουκέτο στο ποδόσφαιρο – Δεν πρόκειται να γίνει ντέρμπι με διαιτητή Σιδηρόπουλο»

Ο “πόλεμος” της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την ΕΠΟ συνεχίζεται και ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών, Κώστας Καραπαπάς εξαπέλυσε νέα επίθεση στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο.

Στο περιθώριο της συζήτησης για τον κανονισμό αδειοδότησης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, ο Καραπαπάς τα “έχωσε” στον Μπαλτάκο και για το θέμα διαιτησίας, υποστηρίζοντας ότι δεν πρόκειται να γίνει ντέρμπι στη Super League 1 με Έλληνα διαιτητή, σύμφωνα με την ενημέρωση από τον Ολυμπιακό.

Όσα είπε ο Καραπαπάς στον Μπαλτάκο

«Η σημερινή διαδικασία είναι μια ακόμα απόδειξη για το πόσο γελοία και κωμική είναι η λειτουργία αυτής της επιτροπής! Μια επιτροπή που η Ολιστική Μελέτη προέβλεπε να αποφασίζει για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο την έχετε κάνει εσκεμμένα όπως σας είπα σκέτη παρωδία!

Ζητάτε να ψηφίσουμε προκήρυξη Σούπερ Λιγκ 2 και ο Μαρτσούκος δεν είναι εδώ! Και υποτίθεται ότι αυτός ο τύπος που διοικεί την Σούπερ Λιγκ 2 και ψηφίστηκε παραποδοσφαιρικά με την ψήφο της ΕΠΟ, σε μια ακόμα πράξη θεσμικής εκτροπής, εκπροσωπεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο! Κανέναν δεν εκπροσωπεί παρά μόνο αυτούς που τον έβαλαν και είναι οι ίδιοι που έβαλαν κι εσένα!

Σου έχουν στείλει δεκαπέντε επιστολές και δεν έχεις απαντήσει ούτε σε μία. Έτσι νομίζεις θα πάει; Καμιά αντίδραση, καμιά απάντηση. Είναι μια κοροϊδία και για εμάς και για τις FIFA/UEFA και για όσους συμφώνησαν για την Ολιστική Μελέτη. Ή το επαγγελματικό ποδόσφαιρο θα αποφασίζει για την τύχη του ή θα το σταματήσουμε εμείς. Θα βάλουμε εμείς λουκέτο. Μαζευόμαστε για να μαζευόμαστε σε αυτή την συνεδρίαση παρωδία και αντί να συζητάμε σοβαρά θέματα για το ποδόσφαιρο συζητάμε τα αδιάφορα.

Είναι δυνατόν σήμερα να συνεδριάζει η ΕΕΠ και να μην έχεις κάτι να μας πεις για το θέμα με το Στοιχηματισμό; Την άλλη εβδομάδα έχει ντέρμπι. Είναι δυνατόν να μην έχεις σήμερα φέρει τη λύση για τους ξένους διαιτητές που ομόφωνα ζητήσαμε; Νομίζεις θα γίνει κανένα ντέρμπι με διαιτητή τον Σιδηρόπουλο; Γελιέσαι. Δεν πρόκειται να γίνει…».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση