Ολυμπιακός – Ανδρέας Μπουχαλάκης: «Δύσκολη η στιγμή του αποχαιρετισμού»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 17:49 Ολυμπιακός – Ανδρέας Μπουχαλάκης: «Δύσκολη η στιγμή του αποχαιρετισμού»

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Χέρτα Βερολίνου, με τον ίδιο τον διεθνή μέσο να αποχαιρετά την ομάδα με μία ανάρτηση στα social media.

Μετά από 226 ματς με 14 γκολ και 16 ασίστ με τον Ολυμπιακό, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αποχώρησε από την ομάδα του Πειραιά, αλλά την χαρακτήρισε “δεύτερη οικογένεια”.

Η ανάρτηση του Μπουχαλάκη

«Είναι μία δύσκολη στιγμή, η στιγμή του αποχαιρετισμού μετά από τόσα χρόνια στην δεύτερη οικογένειά μου, την οικογένεια του Ολυμπιακού. Ζήσαμε όλοι μαζί μαγικές στιγμές. Πρωταθλήματα, κύπελλα και ευρωπαϊκούς θριάμβους. Πάντα προσπαθούσα, με ό,τι είχα μέσα μου για το καλό του Ολυμπιακού και ήθελα να κατακτάμε κορυφές που αρμόζουν και αξίζουν σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο και τον μοναδικό του κόσμο. Ευχαριστώ για όλα τον Πρόεδρο, την διοίκηση, τους συμπαίκτες μου, όλο το προπονητικό και τεχνικό επιτελείο και φυσικά τους φιλάθλους μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα με επιτυχίες. Για εμένα ο Ολυμπιακός, ο Πειραιάς, το Καραϊσκάκη θα ειναι για πάντα μέσα στην καρδιά μου!!!».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση