Απίστευτη γκάφα από ΕΠΟ με τους τέσσερις παίκτες της Εθνικής που δεν έπαιξαν κόντρα στο Γιβραλτάρ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 20:03 Απίστευτη γκάφα από ΕΠΟ με τους τέσσερις παίκτες της Εθνικής που δεν έπαιξαν κόντρα στο Γιβραλτάρ

Οι χειρισμοί της ΕΠΟ ήταν λανθασμένοι και η Εθνική ποδοσφαίρου στερήθηκε τις υπηρεσίες τεσσάρων διεθνών παικτών… χωρίς λόγο, στο Ελλάδα – Γιβραλτάρ.

Η ΕΠΟ υπέπεσε σε τεράστια “γκάφα” αφού… χαρακτήρισε τιμωρημένους τους Μάνταλο, Τσιμίκα, Κουρμπέλη και Σιώπη για το ματς της Εθνικής ποδοσφαίρου με το Γιβραλτάρ, χωρίς ωστόσο οι συγκεκριμένοι διεθνείς ποδοσφαιριστές να έχουν συμπληρώσει το όριο καρτών!

Θυμίζουμε ότι οι συγκεκριμένοι διεθνείς πήρα κίτρινη κάρτα στην ήττα της Εθνικής στην έδρα της Ολλανδίας (3-0), με την ΕΠΟ να νομίζει πως δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στο επόμενο ματς της ομάδας.

Το όριο καρτών στα προκριματικά του Euro είναι οι τρεις κάρτες, με την ΕΠΟ να κάνει το λάθος και τους τέσσερις παίκτες να μένουν… εκτός αγώνα.

Η υποτιθέμενη τιμωρία των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών δεν σβήστηκε. Αυτό σημαίνει πως στην περίπτωση που “κιτρινιστούν” στο επόμενο παιχνίδι της Εθνικής ποδοσφαίρου με την Ιρλανδία, τότε θα χάσουν την εντός έδρας μεγάλη αναμέτρηση με την Ολλανδία που θα ακολουθήσει.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση