Τάκης Μπαλτάκος προς Αλεξάντερ Τσέφεριν: «Ό,τι καλύτερο μπορούμε για την ασφάλεια των elite διαιτητών»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 20:16 Τάκης Μπαλτάκος προς Αλεξάντερ Τσέφεριν: «Ό,τι καλύτερο μπορούμε για την ασφάλεια των elite διαιτητών»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος έστειλε νέα επιστολή στον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ζητώντας – ξανά – τη συνδρομή του στο ζήτημα της “τοποθέτησης” Elite διαιτητών για αγώνες της Super League.

Ο Τάκης Μπαλτάκος διαβεβαιώνει τον πρόεδρο της UEFA ότι η ΕΠΟ θα κάνει το καλύτερο δυνατό για την ασφάλειά τους, εφόσον η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ανάψει το «πράσινο φως» για να έρθουν elite ρέφερι ή Α’ κατηγορίας.

Και όλα αυτά, λίγη ώρα μετά την επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη -ως προέδρου της Super League– προς τον Αλεξάντερ Τσέφεριν, με την οποία ζητούσε elite διαιτητής δστα προσεχή ντέρμπι, ΑΕΚ – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Άρης.

Η επιστολή

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Παναγιώτης Μπαλτάκος απέστειλε προ ολίγου στον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ Αλεξάντερ Τσέφεριν την παρακάτω επιστολή σχετικά με το θέμα των διαιτητών Elite και Α’ κατηγορίας της ΟΥΕΦΑ.

«Αγαπητέ Πρόεδρε,

Αγαπητέ Αλεξάντερ

Για να διευκολύνω την απόφασή σου για τους διαιτητές Elite και Α’ κατηγορίας, σχετικά με την συμμετοχή τους στους αγώνες της Ελληνικής SL1, σε διαβεβαιώνω ότι η ΕΠΟ θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί σχετικά με την ασφάλεια και τη φιλοξενία αυτών των διαιτητών.

Αφού και η SL1 διαβεβαιώνει ότι θα κινηθεί στην ίδια κατεύθυνση, δεν έχω κανένα δισταγμό να ζητήσω, για τελευταία φορά, να επιτρέψετε σε αυτούς τους διαιτητές να έρθουν στην Ελλάδα.

Λυπάμαι για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε τόσο σ’ εσένα, προσωπικά, όσο και στην ΟΥΕΦΑ γενικότερα».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση