«Σενάριο» από Ρουμανία για τον Λουτσέσκου και την εθνική ομάδα της χώρας του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 18:03 «Σενάριο» από Ρουμανία για τον Λουτσέσκου και την εθνική ομάδα της χώρας του

Τα ΜΜΕ από την Ρουμανία εξακολουθούν να εμπλέκουν τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Για ακόμη μία φορά το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται σε δημοσίευμα που εμφανίζει τον προπονητή του ΠΑΟΚ, υποψήφιο για τον πάγκο της Εθνικής Ρουμανίας.

Σύμφωνα με τον Ρουμάνο δημοσιογράφο, Χόρια Ιβανοβίτσι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα γίνει ο προπονητής της εθνικής ομάδας της χώρα του, σε περίπτωση που η ομάδα δεν περάσει στα τελικά του Euro 2024 κι έτσι απολυθεί ο Έντι Ιορντανέσκου.

Η Ρουμανία βρίσκεται στη δεύτερη θέση του 9ου ομίλου για τα προκριματικά του Euro 2024, στο -2 από την πρωτοπόρο Ελβετία και στο +1 από το τρίτο Ισραήλ.

“Θα σας πω ποιος θα αναλάβει εάν ο Έντι δεν φέρει αποτελέσματα. Αρέσει πολύ στον Μπουρλεάνου (σ.σ. πρόεδρος Ομοσπονδίας) και θα κάνει τα πάντα για να τον πάρει. Εάν δεν προκριθούμε νέος προπονητής θα είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Μπουρλεάνου είναι φαν του και τον θαυμάζει πολύ” αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Χόρια Ιβανοβίτσι.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση