ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Δύσκολα ο Λιβάι Γκαρσία στο κυριακάτικο ντέρμπι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 11:50 ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Δύσκολα ο Λιβάι Γκαρσία στο κυριακάτικο ντέρμπι

Ο Λιβάι Γκαρσία έχει ελάχιστες πιθανότητες να προλάβει να αγωνιστεί στο κυριακάτικο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στην Opap Arena για την τέταρτη αγωνιστική της Super League.

Ο Λιβάι Γκαρσία δεν έχει σημαντικές ελπίδες να προλάβει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Ο 25χρονος επιθετικό διαγνώστηκε με τράβηγμα στον τετρακέφαλο μετά το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Αντβέρπ στο Βέλγιο, στις 23 Αυγούστου και παρότι έχουν περάσει τρεις εβδομάδες, δεν έχει καταφέρει να επανέλθει.

Ο Λιβάι Γκαρσία δεν προπονήθηκε ούτε την Τετάρτη (13/9), πράγμα που σημαίνει ότι εκτός απροόπτου δεν θα είναι απόλυτα έτοιμος για το σημαντικό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αντίθετα, ο Ροδόλφο Πισάρο μπήκε σε φουλ πρόγραμμα προπόνησης και τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Τέλος, δεδομένα θα χάσει το ντέρμπι ο Μίγιατ Γκατσίνοβιτς. Ο Σέρβος μέσος ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό τραυματισμό στον δεξιό έσω λοξό κοιλιακό και δεν προλαβαίνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση