Σλούκας: «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με χειροκροτούσαν ως παίκτη της Φενέρ, ενώ του Ολυμπιακού με αποδοκίμαζαν»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 22:04 Σλούκας: «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με χειροκροτούσαν ως παίκτη της Φενέρ, ενώ του Ολυμπιακού με αποδοκίμαζαν»

Ο Kώστας Σλούκας έκανε δηλώσεις στο πλαίσιο του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» αναφέροντας πως όταν αγωνίστηκε στο ΟΑΚΑ με την φανέλα της Φενέρ είχε χειροκροτηθεί από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, κάτι που δεν έγινε στο ΣΕΦ από εκείνους του Ολυμπιακού.

Ο Κώστας Σλούκας θέλησε να αναφερθεί στον κόσμο του Παναθηναϊκού και την στάση του την περίοδο που εκείνος αγωνιζόταν με την φανέλα της Φενέρ, με τον Έλληνα άσο να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τους οπαδούς του «τριφυλλιού».

Τα λόγια του Σλούκα

Για τη συμμετοχή του ως Παύλος Γιαννακόπουλος ως παίκτης του Παναθηναϊκού:

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά που είμαστε εδώ. Είναι ένα πολύ μεγάλο τουρνουά για μια πολύ μεγάλη προσωπικότητα για την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έχει προσφέρει πολλά στο μπάσκετ. Αγωνιστικά είναι τα τελευταία μεγάλα τεστ της προετοιμασίας μας. Θέλω να προσκαλέσω τον κόσμο, είναι πολύ σημαντική η παρουσία του σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο:

«Ο κ. Γιαννακόπουλος έπαιξε μεγάλο ρόλο σε όλη την Ευρώπη. Είχε πολύ μεγάλη πίστη στην ομάδα και έδινε ψυχή και σώμα για να πετύχει. Ήταν μια πολύ δύσκολη ομάδα ο Παναθηναϊκός, ήταν ο αιώνιος αντίπαλος. Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι στην Ευρώπη και συνεχίζει να είναι. Με τις προσθήκες που έκανε ο πρόεδρος θα κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό».

Για την παρουσία του στο τουρνουά πριν 5 χρόνια:

«Ερχόμενος ως αντίπαλος εδώ με τη Φενέρ τότε, ήταν ένα περίεργο συναίσθημα. Χειροκροτήθηκα τότε στο ΟΑΚΑ, είχα πει ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού σέβεται και αναγνωρίζει την προσφορά μου, αλλά και ότι δεν προκαλώ. Η αλήθεια είναι πως ως παίκτης της Φενέρ αποδοκιμάστηκα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό, αντίστοιχα χειροκροτήθηκα στον Παναθηναϊκό. Έχω δεχτεί πολλή αγάπη από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και τους περιμένω να είναι στο πλευρό μας».

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση