ΑΕΚ: Ο Χατζισαφί χάνει τον Παναθηναϊκό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 19:08 ΑΕΚ: Ο Χατζισαφί χάνει τον Παναθηναϊκό

O Εχσάν Χατζισαφί σε δηλώσεις του στο Ιράν ανέφερε πως δεν θα μπορέσει να βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ για το προσεχή ντέρμπι της ομάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Χατζισαφί ο οποίος τραυματίστηκε στην εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί της Μπράιτον, με τον ίδιο να γλυτώνει τα χειρότερα, ωστόσο να μην είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ντέρμπι της Ένωσης κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο έμπειρος μπακ-χαφ μίλησε σε Μέσο του Ιράν, τονίζοντας πως είχε μια μικρή απώλεια μνήμης μετά τον τραυματισμό του, ωστόσο θα χρειαστεί να υποβληθεί και σε άλλες εξετάσεις για να του δοθεί το ΟΚ για να μπει στις προπονήσεις της ΑΕΚ.

«Μετά τον τραυματισμό μου στο κεφάλι ήμουν αναίσθητος για περίπου 10-15 λεπτά.

Όταν ανέκτησα τις αισθήσεις μου, δεν θυμόμουν τίποτα από εκείνη τη σκηνή. Αφού ανέκτησα τις αισθήσεις μου, οι γιατροί μου έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να κάνω μαγνητική τομογραφία προς το παρόν.

Είπαν, δόξα τω Θεώ, δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο. Φυσικά πρέπει να γίνουν και άλλες εξετάσεις και μετά μπορώ να συμμετέχω στις προπονήσεις με την ομάδα» ήταν τα λόγια του Εχσάν Χατζισαφί.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση