Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: «Αυτό πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο» - Η πιο όμορφη στιγμή του ντέρμπι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 11:10 Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: «Αυτό πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο» - Η πιο όμορφη στιγμή του ντέρμπι

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Η πιο όμορφη στιγμή του ντέρμπι της Super League έγινε πριν καν ακουστεί το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, κατά την άφιξη της ΑΕΚ στη Λεωφόρο, φωτογραφήθηκε με έναν φίλο του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει κινητικά προβλήματα.

Ο Σέρβος της «Ένωσης» ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία και στα social media, γράφοντας κάτι που θα έπρεπε να είναι δεδομένο. «Αυτό πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο», έγραψε ο «Γκάτσι».

Η εικόνα του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ με τον φίλο του Παναθηναϊκού, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα άσχημα έγιναν λίγη ώρα αργότερα, με το πανό που ανέβηκε στο «πέταλο» του «Απ. Νικολαΐδης», υπέρ των Κροατών, οι οποίοι κατηγορούνται για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση