Παναθηναϊκός: Χωρίς Αϊτόρ με Αστέρα Τρίπολης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 14:32 Παναθηναϊκός: Χωρίς Αϊτόρ με Αστέρα Τρίπολης

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό (28/9, 20:30) αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την έκτη αγωνιστική της Super League.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Παναθηναϊκό, μιας και  εκτός αποστολής για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, πέρα από τον Μάγκνουσον που υπέστη ρήξη χιαστών, έμεινε και πάλι ο Αϊτόρ, αλλά και ο ανέτοιμος Βαγιαννίδης.

Αντίθετα, επανέρχεται ο Βέρμπιτς που ξεπέρασε το πρόβλημά του.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση