Βόλος – Πανσερραϊκός: Η κακοκαιρία Elias έφερε την αναβολή του αγώνα της Super League

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 11:49 Βόλος – Πανσερραϊκός: Η κακοκαιρία Elias έφερε την αναβολή του αγώνα της Super League

Η Super League ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα ανάμεσα στον Βόλο και τον Πανσερραϊκό, λόγω της κακοκαιρίας Elias που”χτύπησε” την περιοχή της Μαγνησίας.

Η κακοκαιρία Elias “χτύπησε” την περιοχή της Μαγνησίας -λίγες ημέρες μετά τα τεράστια προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel– και όπως ήταν αναμενόμενο, επηρέασε και την αγωνιστική δράση της ομάδας του Βόλου, στη Super League.

Το πρωί της Παρασκευής (29.09) η Λίγκα ανακοίνωσε την αναβολή του Βόλος – Πανσερραϊκός για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος (01/10, 16:00), επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα από την Μαγνησία.

Για τον ορισμό νέας ημερομηνίας δεν αναμένεται να προκύψει κάποια δυσκολία, αφού οι δυο ομάδες δεν έχουν κάποιες άλλες υποχρεώσεις.

Η σχετική ενημέρωση της Super League

Ανακοινώνεται ότι, λόγω των επιπτώσεων της κακοκαιρίας Elias στην περιοχή της Μαγνησίας και ιδιαίτερα στην πόλη του Βόλου, ο αγώνας Βόλος ΝΠΣ – Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, αναβάλλεται και θα οριστεί εκ νέου από τη Διοργανώτρια.

πηγή: Newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση