Σφύρα χτύπησε κριτή σε αγώνες στίβου- Του έσπασε το πόδι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 12:04 Σφύρα χτύπησε κριτή σε αγώνες στίβου- Του έσπασε το πόδι Φωτ.: Getty Images

Ο αθλητής έτρεξε έντρομος να βοηθήσει

Ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια αγώνων στίβου στην Κίνα, όταν η σφύρα χτύπησε κριτή, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει κάταγμα στο πόδι και αιμορραγία. 

Το ατύχημα συνέβη στην πόλη Χανγκζού, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη αγωνίσματα στίβου στο πλαίσιο των Ασιατικών αγώνων. Σε μία από τις προσπάθειές του στον τελικό, ο Αλί Ζανκάουι, από το Κουβέιτ, έστειλε κατά λάθος τη σφύρα- που ζυγίζει 7,26 κιλά- πάνω στον κριτή. 

Συγκεκριμένα, αντί η σφύρα να καταλήξει στον τομέα μπροστά από τον κλωβό μέσα στον οποίο κάνουν την προσπάθειά τους οι αθλητές, αυτή έφυγε δεξιά και κατέληξε πάνω στον κριτή, τον 62χρονο Χουάνγκ Κινχάουα. 

Ο κριτής άρχισε να αιμορραγεί και ο Ζανκάουι έτρεξε προς το μέρος του έντρομος. Ο αθλητής προσπάθησε να σταματήσει την αιμορραγία μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι γιατροί, που απομάκρυναν τον κριτή με φορείο. 

Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι ο 62χρονος είχε υποστεί κάταγμα στο πόδι. Η κατάστασή του είναι σταθερή, ενώ αργότερα τον επισκέφθηκε ο Ζανκάουι. 

Με πληροφορίες από Reuters

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση