Champions League: Πάρτι η Παρί, μεγάλο διπλό η Ντόρτμουντ!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2023 00:09 Champions League: Πάρτι η Παρί, μεγάλο διπλό η Ντόρτμουντ!

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι του 6ου ομίλου η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία διέλυσε με 3-0 τη Μίλαν. Oι Παριζιάνοι έκαναν ό,τι ήθελαν στο ματς, βρέθηκαν στην κορυφή του ομίλου και άφησαν τους Ροσονέρι στον πάτο της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν και στο 12ο λεπτό ο Λεάο είχε καλή στιγμή να σκοράρει. Ωστόσο, τα κενά στην άμυνα των Ιταλών ήταν πολλά, η Παρί κυκλοφόρησε ιδανικά και στο 32' βρήκε δίχτυα. Ο Μπαπέ βρήκε χώρο, προχώρησε, βρέθηκε στην περιοχή και με έξυπνο τελείωμα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μενιάν.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη, μιας και οι Παριζιάνοι έκαναν ό,τι ήθελαν. Ο Ντεμπελέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 48′, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για φάουλ του Ουγκάρτε στον Μούσα. Ωστόσο, το 2-0 για τους γηπεδούχους ήρθε στο 53′, όταν από την επέμβαση του Μενιάν, ο Κολό Μουανί πέτυχε το 2-0. Η Μίλαν δεν μπόρεσε να αντιδράσει και στο 89′ ήρθε το τρίτο γκολ με το σουτ του Λι Κανγκ-Ιν μετά το γύρισμα του Ζαΐρ-Εμερί.

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Σκρίνιαρ, Λ. Ερναντέζ, Ζαΐρ-Εμερί, Ουγκάρτε (71′ Φαμπιάν Ρουίθ), Βιτίνια, Ντεμπελέ (71′ Λι Κανγκ-Ιν), Κολό Μουανί (82′ Ράμος), Μπαπέ.

Μίλαν: Μενιάν, Καλούλου, Τιαό (46′ Καλάμπρια), Τομόρι (90′ Κίερ), Τ. Ερναντέζ, Μούσα (77′ Πομπέγκα), Κρούνιτς (77′ Αντλί), Ράιντερς, Πούλισικ, Λεάο, Ζιρού.

Η Νιουκάστλ τα δοκάρια, η Ντόρτμουντ το διπλό!

Η Νιουκάστλ βρήκε... δοκάρι, ηττήθηκε 1-0 εντός έδρας από την Ντόρτμουντ, βάζοντας έτσι τους Βεστφαλούς ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης, μιας και οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στη 2η θέση. Εξαιρετικός ρυθμός στο πρώτο τέταρτο, με τις δυο ομάδες να έχουν στιγμές, αλλά τόσο ο Πόουπ όσο και ο Κόμπελ είχαν σωστές αντιδράσεις.

Ωστόσο, στο 45' η Ντόρτμουντ «πάγωσε» το Σεντ Τζέιμς Παρκ, αφού στην αντεπίθεσή της, ο έλιξ Ενμέτσα διαμόρφωσε το 1-0. Στην επανάληψη, η Νιουκάστλ κυριάρχησε, αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Ο Γουίλσον προσπάθησε, ωστόσο δεν είχε την ουσία. Στις αρχές του β' μέρους νικήθηκε από τον Κόμπελ, ενώ στο 86' η υπέροχη κεφαλιά του σταμάτησε στο δοκάρι. Η Νιουκάστλ πίεσε, αλλά και ο Γκόρντον είδε το σουτ να σταματά στο δοκάρι...


6ος Ομιλος

Αποτελέσματα
Παρί Σεν Ζερμέν - Μίλαν 3-0
Νιουκάστλ - Ντόρτμουντ 0-1

Βαθμολογία

1. Παρί Σεν Ζερμέν 3 (6-4) 6
2. Ντόρτμουντ 3 (1-2) 4
3. Νιουκάστλ 3 (4-2) 4
4. Μίλαν 3 (0-3) 2

Επόμενη αγωνιστική 7/11
Ντόρτμουντ - Νιουκάστλ
Μίλαν - Παρί Σεν Ζερμέν

 

 

 

Πηγή: Gazzetta

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση