ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-1: Νίκη με ανατροπή και Σαμάτα πριν τη διακοπή της Super League

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 19:55 ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-1: Νίκη με ανατροπή και Σαμάτα πριν τη διακοπή της Super League

Του έκανε… καλό που βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο ΠΑΟΚ σοβαρεύτηκε μετά το 0-1 του Παναιτωλικού και έφτασε στη νίκη (2-1) με τον Σαμάτα να ανεβάζει “στροφές” και να σημειώνει και γκολ.

Πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης, στο διάστημα που κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς, ο ΠΑΟΚ επικράτησε εντός έδρας του Παναιτωλικού (2-1) -με ανατροπή, σε αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Παναιτωλικό, Μόλις στο 2΄πλησίασε στο γκολ. Με τον Σαμάτα να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ, με κοντινή κεφαλιά. Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, «πάτησαν» καλύτερα στη συνέχεια και έκαναν τις επιθετικές τους προσπάθειες από την αριστερή τους πτέρυγα (ο Σάστρε είχε… δουλειά απέναντι σε Σενγκέλια και Τορεχόν).

Ο ΠΑΟΚ όμως δεν πιέστηκε αρκετά, είχε τον έλεγχο του αγώνα και στο 14’ είχε δοκάρι, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Οζντόεφ. Οι Θεσσαλονικείς είχαν την υπεροχή, αλλά οι Αγρινιώτες ήταν αυτοί που έφτασαν στο γκολ, με τη συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα. Ο Ντουάρτε σέντραρε από τα δεξιά, η άμυνα των γηπεδούχων αδράνησε, ο Κοτάρσκι το… μετάνιωσε και δεν έκανε έξοδο, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Τορεχόν (ο Ζίβκοβιτς τον είχε χάσει) έπιασε με τη μια το πλασέ, η μπάλα βρήκε και λίγο στον Σάστρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1

Ο ΠΑΟΚ πήρε άμεσα τα… πάνω του και ισοφάρισε στο 26’. Ο Σάστρε έκανε από τα αριστερά το γύρισμα στην περιοχή του Παναιτωλικού και ο Σαμάτα -με φανταστικό τακουνάκι- έκανε το 1-1. Ο Τανζανός σκόραρε τρία λεπτά μετά, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε, αφού ο Οζντόεφ -που του έβγαλε την ασίστ- ήταν σε θέση οφσάιντ. Πάντως, οι Θεσσαλονικείς πήγαν στα αποδυτήρια, ανατρέποντας το σκορ στο 36’. Ο Ζίβκοβιτς έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, ο Καπίνο αιφνιδιάστηκε και την είδε να χτυπάει, αρχικά, στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-1.

Το ματς διατήρησε ένα καλό ρυθμό στην επανάληψη, με τον ΠΑΟΚ να πιέζει για ένα ακόμα γκολ και τον Παναιτωλικό να δείχνει επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Οι δυο ομάδες είχαν τις… στιγμές τους, με το «δικέφαλο του Βορρά» να έχει την υπεροχή μετά το 60’, αλλά να μη δημιουργεί κάποια κλασική ευκαιρία. Στο φινάλε του αγώνα, οι Αγρινιώτες προσπάθησαν να πλησιάσουν με αξιώσεις τα καρέ του Κοτάρσκι, αλλά δεν τα κατάφεραν, με το 2-1 να μένει μέχρι τέλους.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση