Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Ναζ Μήτρου – Λονγκ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 17:34 Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Ναζ Μήτρου – Λονγκ

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο Ναζ Μήτρου – Λονγκ, με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν την απόκτηση του 30χρονου μπασκετμπολίστα με συμβόλαιο τριών ετών.

O Ολυμπιακός μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο twitter γνωστοποίησε πως ο Ναζ Μήτρου – Λονγκ αποτελεί μέλος της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου, με τον ίδιο να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με τους νταμπλούχους Ελλάδας.
Ως εκ τούτου ο Μήτρου – Λονγκ θα μετακομίσει από το Κάουνας στον Πειραιά και μάλιστα θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο, πράγμα άκρως ευχάριστο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ωστόσο θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στην Euroleague από το 2024 και έπειτα.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση