Παναιτωλικός – Κηφισιά 3-0: «Ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση με μια άνετη νίκη

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023 19:48 Παναιτωλικός – Κηφισιά 3-0: «Ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση με μια άνετη νίκη

Ο Παναιτωλικός πήρε μεγάλη εντός έδρας νίκη επί της Κηφισιάς (3-0) και “ξεκόλλησε” από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Ο Παναιτωλικός νίκησε στο Αγρίνιο την Κηφισιά με το εντυπωσιακό 3-0 και πήρε το δεύτερο φετινό του “τρίποντο” στη Super League. Οι γηπεδούχοι “έφυγαν έτσι από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, φτάνοντας τους 9 βαθμούς και προσπέρασε τους νεοφώτιστους (παρέμειναν στους 8). Ουραγός είναι πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά με ματς λιγότερο.

Ο Παναιτωλικός είχε το.. πάνω χέρι στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Κηφισιά, δημιουργώντας ευκαιρίες στα καρέ του Αναγνωστόπουλο. Το γκολ της ομάδας του Αγρινίου ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του 45λέπτου.

Ο Χουάνπι “πάτησε” στην περιοχή των φιλοξενούμενων και ανατράπηκε από τον Λαντρ, με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Οι παίκτες της Κηφισιάς ζήτησαν χέρι στην αρχή της φάσης, αλλά το VAR.. έστησε την μπάλα στα 11 βήματα, με τον Πέδρο να κάνει το 1-0 (πρώτο του γκολ μετά από 217 ημέρες).

O Παναιτωλικός συνέχισε επιθετικά και στο δεύτερο ημίχρονο και διπλασίασε τα τέρματά του στο 61′. Ο Τορεχόν έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά, ο Φρεντ Ντουάρτε έκανε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και νίκησε τον Αναγνωστόπουλο για το 2-0.

Το 3-0 για τους γηπεδούχους ήρθε στο 78′. Από εκτέλεση φάουλ του Χουάνπι, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, ο Ντουάρτε σούταρε, ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε, όμως ο αμυντικός των γηπεδούχων πήρε το «ριμπάουντ» και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Κηφισιάς, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση