Super League: Η Κάτια Κοξένογλου προσωρινή πρόεδρος της Λίγκας – Νέο ΔΣ για τον διάδοχο του Βαγγέλη Μαρινάκη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 18:38 Super League: Η Κάτια Κοξένογλου προσωρινή πρόεδρος της Λίγκας – Νέο ΔΣ για τον διάδοχο του Βαγγέλη Μαρινάκη

Η Super League θέλει να… αλλάξει σελίδα, μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία της Λίγκας. Οι σημερινές (12.12) κινήσεις του συνεταιρισμού.

Μια προσωρινή διάδοχη κατάσταση, μέχρι την εκλογή του νέου προέδρου. Στο Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στη Super League αποφασίστηκε η εκλογή του νέου προέδρου να μετατεθεί για τις επόμενες συνεδριάσεις.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η Κάτια Κοξένογλου να αναλάβει προσωρινά το ρόλο του προέδρου. Η μέχρι πρότινος αναπληρώτρια πρόεδρος της Super League θα τρέξει τις διαδικασίες για την εκλογή του νέου προέδρου της Λίγκας.

Μένει να φανεί στο επόμενο συμβούλιο της Super League, ποια ή ποιες θα είναι οι υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση