Ολυμπιακός: Οι υποψηφιότητες των Ποντένσε και Φορτούνη από την UEFA και το ερυθρόλευκο ρεκόρ του Ελ Αραμπί

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 12:44 Ολυμπιακός: Οι υποψηφιότητες των Ποντένσε και Φορτούνη από την UEFA και το ερυθρόλευκο ρεκόρ του Ελ Αραμπί

Ο Ολυμπιακός “πάτησε” την Μπάτσκα Τόπολα με 5-2 στο “Κ. Καραϊσκάκης” και κατάφερε να προκριθεί στους “32” του Conference League. Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν συγκεκριμένους πρωταγωνιστές, τους οποίους αναγνώρισε και η UEFA.

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού στο 5-2 επί της Μπάτσκα Τόπολα, πραγματοποίησε μια… γεμάτη εμφάνιση που τον έθεσε υποψήφιο για MVP της αγωνιστικής, σύμφωνα με με την ανάρτηση της UEFA (μαζί με άλλους τρεις παίκτες) στο λογαριασμό του Europa League.

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν σε ένα ακόμα ματς, ηγέτης του Ολυμπιακού, είχε τρεις ασίστ στην αναμέτρηση, ενώ εκτέλεσε και το κόρνερ από το οποίο προήλθε το αυτογκόλ του Ιλιτς, μετά από κεφαλιά του Ρέτσου στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Την ίδια στιγμή, η UEFA… είδε την γκολάρα που πέτυχε ο Ποντένσε, στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Μπάτσκα Τόπολα και την έβαλε υποψήφια για το γκολ της 6ης αγωνιστικής στο Europa League.

Να αναφέρουμε ακόμα ότι το πέμπτο τέρμα των “ερυθρόλευκων”, που σημειώθηκε από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, είναι ιστορικό για τον επιθετικό των Πειραιωτών και την ομάδα!

Με το γκολ αυτό, ο Ελ Αραμπί έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε ηλικία 36 ετών, 10 μηνών και 9 ημερών.

Ο Μαροκινός ξεπέρασε τον Εστέμπαν Καμπιάσο που διατηρούσε μέχρι εκείνο το σημείο το ρεκόρ, με το γκολ που είχε σημείωσε απέναντι στην Μπεσίκτας σε ηλικία 36 ετών 6 μηνών 21 ημερών.

Να σημειωθεί, δε, πως ο Ελ Αραμπί είναι και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού στα ευρωπαϊκά κύπελλα με 19 τέρματα.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση