«Κοντά στην Ατλέτικο Μινέιρο ο Γκουστάβο Σκάρπα, δίνει 4,5 εκατ. ευρώ», λένε στη Βραζιλία για τον χαφ του Ολυμπιακού

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 16:22 «Κοντά στην Ατλέτικο Μινέιρο ο Γκουστάβο Σκάρπα, δίνει 4,5 εκατ. ευρώ», λένε στη Βραζιλία για τον χαφ του Ολυμπιακού

Δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση του από τους «ερυθρόλευκους»

Στη Βραζιλία θεωρούν δεδομένη την επιστροφή του Γκουστάβο Σκάρπα σε κάποια από τις μεγάλες ομάδες της Serie A της χώρας τον Ιανουάριο. Όπως και ότι ο μέσος δεν θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου Βενέ Καζαγκράντε, η Ατλέτικο Μινέιρο είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Σκάρπα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην οποία ανήκει και παραχώρησε τον παίκτη στους «ερυθρόλευκους» με τη μορφή δανεισμού. Μάλιστα, η ίδια πηγή σημειώνει πως η ομάδα του Μπέλο Οριζόντε δίνει 4,5 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει τον Βραζιλιάνο χαφ.

Ο 29χρονος παίκτης ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει θέση βασικού υπό τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ενώ αυτό δεν άλλαξε ούτε και στο σύντομο χρονικό διάστημα που στον πάγκο του συλλόγου κάθεται ο Πορτογάλος Κάρλος Καρβαλιάλ, Με ελάχιστες παρουσίες ως τώρα και τον καινούριο τεχνικό να θέλει να μια διαφορετική ώθηση στην ομάδα του και να προωθεί αλλαγές, το μέλλον του Σκάρπα μάλλον δεν βρίσκεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Σκάρπα, να σημειώσουμε έχει να παίξει πάνω από μήνα με τον Ολυμπιακό και παράλληλα αυτή τη σεζόν έχει μόλις 11 συμμετοχές.

Επιπλέον, ο ίδιος ο Σκάρπα φέρεται να πείθεται από το πρότζεκτ της Ατλέτικο Μινέιρο μιας και με τη μεταγραφή να έχει προχωρήσει, ο ποδοσφαιριστής μοιάζει να κλίνει προς τη μεριά της «Γκάλο», την στιγμή που στα χέρια του έχει προτάσεις και από άλλα μεγάλα κλαμπ του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται κι αυτή της Φλαμένγκο. Ο Σκάρπα έχει συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, άλλη ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, μέχρι το 2026.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση