Τίτλοι τέλους για Παναθηναϊκό και Μπρινιόλι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024 20:29 Τίτλοι τέλους για Παναθηναϊκό και Μπρινιόλι

Η σχέση του Παναθηναϊκού με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι οδηγείται προς το τέλος της, αφού ο Ιταλός γκολκίπερ αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης που του κατατέθηκε από τους «πράσινους» και θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι.

Οι συζητήσεις Παναθηναϊκού και Μπρινιόλι που ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο, προκειμένου οι δυο πλευρές να συνεχίσουν μαζί την πορεία τους δεν στέφθηκαν με επιτυχία, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα, ο Ιταλός τερματοφύλακας να θεωρείται πλέον ξένο σώμα στον σύλλογο.

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε προσφορά προς τον Μπρινιόλι που αφορούσε σημαντική αύξηση των αποδοχών που είχε στο πρώτο συμβόλαιό του, δηλαδή από τα 350.000 ευρω στα 800.000 ευρώ, με την πλευρά του ποδοσφαιριστή ωστόσο να απαντά αρνητικά.

Με αυτό τον τρόπο ο ατζέντης του Ιταλού γκολκίπερ ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό πως δεν αποδέχεται την πρόταση που του έγινε και έχει αποφασίσει να αλλάξει περιβάλλον μετά από 2,5 χρόνια στην ομάδα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά για απόκτηση τερματοφύλακα, καθώς ο Μπρινιόλι δεν θα αγωνιστεί ξανά με το «τριφύλλι», με τον Λοντίγκιν να αποτελεί από εδώ και πέρα τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση