Το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 09:49 Το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

Αμέτρητες αγορές στα καταστήματα ΟΠΑΠ και ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις* για σκορ, ημίχρονο/τελικό και σκόρερ

Το μεγάλο ματς γίνεται απόψε στο Καραϊσκάκη, το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ισόπαλη με 1-1 έληξε η πρώτη αναμέτρησή τους για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα θα πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά.

To ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός παίζεται με τις καλύτερες αποδόσεις από ποτέ στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και τις ακόλουθες επιλεγμένες αγορές με ενισχυμένες αποδόσεις* για το ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων:

  • Σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1, 3-1, 4-1.
  • Ημίχρονο/Τελικό: Ολυμπιακός/Ολυμπιακός & Under 2,5.
  • O Αντράζ Σπόραρ να σκοράρει το πρώτο γκολ.
  • Ο Γιώργος Μασούρας να σκοράρει οποιοδήποτε γκολ.

 Αγορές με ενισχυμένες αποδόσεις για τον αγώνα Άρης-ΑΕΚ

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας του Άρη με την ΑΕΚ, ο οποίος αρχίζει στις Στις 19:00, στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ανοιχτοί έχουν μείνει οι λογαριασμοί τους μετά την ισοπαλία με 0-0 που έφεραν στην πρώτη αναμέτρησή τους στην OPAP Arena.

Οι αγορές με ενισχυμένες αποδόσεις* στον αγώνα Άρης-ΑΕΚ είναι για τα σκορ πολλαπλών επιλογών 0-1, 0-2, 0-3, τη νίκη της ΑΕΚ από το πρώτο ημίχρονο σε συνδυασμό με το No Goal, τον Στίβεν Τσούμπερ να σκοράρει το πρώτο γκολ και τον Λορέν Μορόν να σκοράρει οποιοδήποτε γκολ.

Πολλαπλά σκορ για το ντέρμπι της Ατλέτικο με τη Ρεάλ

Στο Κύπελλο Ισπανίας το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο αυριανό ντέρμπι της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις* στο ντέρμπι της Μαδρίτης είναι για τα σκορ πολλαπλών επιλογών 1-2, 1-3, 1-4, τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης από το ημίχρονο σε συνδυασμό με το Under 2,5 και τον Βινίσιους Τζούνιορ να σκοράρει.

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, με super αποδόσεις και bet builder, που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό παίκτη, προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για όλα τα παιχνίδια των Κυπέλλων Ελλάδας και Ισπανίας.

Για πρώτη φορά μπορείς να κάνεις Partial ή Auto Cash Out μέσω του OPAPSTORE app όποια στιγμή θέλεις.

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση