Άρης – Νίκη Βόλου 3-0: Έτοιμοι για τους «4» του κυπέλλου Ελλάδας οι Κίτρινοι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 20:42 Άρης – Νίκη Βόλου 3-0: Έτοιμοι για τους «4» του κυπέλλου Ελλάδας οι Κίτρινοι

Δύο γκολ ο Νταρίντα και ένα ο Σουλεϊμάνοφ...

Η λογική έλεγε ότι ο Άρης θα έπαιρνε από τον πρώτο προημιτελικό με τη Νίκη Βόλου σκορ πρόκρισης στους «4» του κυπέλλου Ελλάδας και έτσι έγινε αφού με δύο γκολ του Νταρίντα και ένα του Σουλεϊμάνοφ νίκησε με 3-0 και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Όλοι περίμεναν ότι οι γηπεδούχοι θα ήταν αυτοί που θα έκαναν παιχνίδι και οι φιλοξενούμενοι θα ήταν στην άμυνα και όντως αυτό έγινε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Το 0-0, όμως, δεν άλλαζε και ο λόγος ήταν είτε η αστοχία του Μορόν είτε η ικανότητα του Γκαραβέλη που απέκρουσε όσες φορές χρειάστηκε.

Έτσι, οι φάσεις του 10ου, του 11ου, του 12ου και του 23ου λεπτού δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα για τους Κίτρινους, οι οποίοι αντί να σκοράρουν λίγο έλειψε να βρεθούν και πίσω στο σκορ στο 34′ αλλά ο Γαβριηλίδης, αν και ανενόχλητος στο ύψος του πέναλτι, δεν βρήκε καλά τη μπάλα και η ευκαιρία χάθηκε για τους Θεσσαλούς. Οι οποίοι, πάντως, ήταν απολύτως ικανοποιημένοι από το 0-0 στο τέλος του πρώτου μέρους.

Ο Άκης Μάντζιος, από την άλλη πλευρά, δεν ήταν ικανοποιημένος από όσα έβλεπε από τον Άρη και γι’ αυτό έκανε τρεις αλλαγές με την έναρξη της επανάληψης, όπου τα πράγματα εξελίχθηκαν καλύτερα για την ομάδα του. Μπορεί στο 53′ ο Γκαραβέλης να νίκησε ξανά τον Μορόν, όπως και τον Φαμπιάνο αμέσως μετά, στο 58′ ο Νταρίντα ήταν εκεί που έπρεπε -και το επιβεβαίωσε και η εξέταση του VAR μετά το οφσάιντ που υποδείχθηκε αρχικά- για να κάνει το 1-0 έπειτα από την απόκρουση του τερματοφύλακα της Νίκης Βόλου σε προσπάθεια του Σουλεϊμάνοφ.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν πλέον το προβάδισμα και προσπάθησαν να το διευρύνουν στη συνέχεια αλλά ο Γκαραβέλης απέκρουσε την εκτέλεση φάουλ του Βερστράτε στο 76′ και ήταν άψογος και σε σουτ του Μορόν στο 78′, για να… λυγίσει τελικά στις καθυστερήσεις: Σέντρα του Φεράρι και κεφαλιά του Νταρίντα για το 2-0 στο 93′, πολύ ωραίο πλασέ του Σουλεϊμάνοφ για το 3-0 στο 96′ και η υπόθεση-πρόκριση βασικά έχει ήδη κριθεί.

 

 

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Φεράρι, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια (46′ Οντουμπάτζο), Ντουκουρέ (46′ Βερστράτε), Νταρίντα, Μάνου Γκαρθία (57′ Ζαμόρα), Φετφατζίδης (46′ Σουλεϊμάνοφ), Σαβέριο, Μορόν.

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Ανδρέου, Στίκας, Αναστασίου, Κυριακίδης, Λίταινας (57′ Ριμπέιρο), Γαβριηλίδης, Κρητικός (72′ Νά’α), Πολίτης (84′ Τοπαλίδης), Τζιώρας (57′ Παναγιωτίδης/83′ Βουκελάτος).

 

Πηγή: Newsbeast

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση