ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ο Βιεϊρίνια χάνει το ντέρμπι της Τούμπας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 16:08 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ο Βιεϊρίνια χάνει το ντέρμπι της Τούμπας

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα καταστρώσει τα πλάνα του για το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, χωρίς να υπολογίζει στον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Με τον Αντρέ Βιεϊρίνια να “απουσιάζει” και πάλι (θα συμπληρώσει τρεις εβδομάδες εκτός δράσης), συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο (28.01 – 20:30) εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τη Super League..

Ο Βιεϊρίνια δεν κατάφερε ούτε στη σημερινή (25/1) προπόνηση να μπει στο πρόγραμμα των υπόλοιπων συμπαικτών του -λόγω ενοχλήσεων στους γλουτούς- και λογικά θα χάσει και το ντέρμπι της Τούμπας.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βγήκε στο γήπεδο όπου έκανε ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο ακόμη και αν καταφέρει να ανεβάσει και άλλο ρυθμούς στις δυο προπονήσεις που απομένουν, δεν θα βρίσκεται στο 100% για να συμμετέχει σε ένα τόσο απαιτητικό ντέρμπι όπως αυτό με τον Παναθηναϊκό.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση