Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε προετοιμασία στην Αθήνα για το Davis Cup

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 18:22 Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε προετοιμασία στην Αθήνα για το Davis Cup

O Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στην Αθήνα και ξεκίνησε την προετοιμασία του, ενόψει των αγώνων της Ελλάδας με τη Ρουμανία για το Davis Cup, στα Άνω Λιόσια.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ηγηθεί της αποστολής της Εθνικής ομάδας στην κρίσιμη συνάντηση με τη Ρουμανία για τα play-offs του World Group 1 του Davis Cup, που θα φιλοξενηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, την έδρα της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Φεβρουαρίου.

Μετά την παρουσία του στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς, το Australian Open, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα ενισχύσει ξανά την ελληνική ομάδα στη σημαντικότερη διοργάνωση τένις, σε επίπεδο Εθνικών ομάδων, στον κόσμο.

Το Σάββατο (27.01.2024) ο Τσοτσιπάς αποχώρησε από τη Μελβούρνη. Ταξίδεψε αρχικά στο Ντουμπάι, για να έρθει από εκεί στην Ελλάδα. Όπως φαίνεται από τα stories που δημοσίευσε, ήδη βρίσκεται σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης και έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του, δουλεύοντας στο γυμναστήριο με τον Χρήστο Φιωτάκη.

Η πλήρης σύνθεση της Εθνικής Ομάδας, έχει ως εξής: Στέφανος Τσιτσιπάς, Πέτρος Τσιτσιπάς, Αλέξανδρος Σκορίλας, Γιάννης Ξυλάς, Αριστοτέλης Θάνος και Μιχάλης Περβολαράκης. Αρχηγός αποστολής θα είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς και κάπτεν ο Δημήτρης Χατζηνικολάου.

<blockquote class="twitter-tweet" data-media-max-width="560"><p lang="en" dir="ltr">Back to Athens <a href="https://t.co/MusFs8rpLC">https://t.co/MusFs8rpLC</a> <a href="https://t.co/pRRQwXvCi3">pic.twitter.com/pRRQwXvCi3</a></p>&mdash; (@chfaorcheaoe) <a href="https://twitter.com/chfaorcheaoe/status/1751875046593974688?ref_src=twsrc%5Etfw">January 29, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση