Νίκη Βόλου – Άρης 2-2: Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας οι Θεσσαλονικείς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 21:10 Νίκη Βόλου – Άρης 2-2: Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας οι Θεσσαλονικείς

Ο Άρης αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2 στην έδρα της Νίκης Βόλου, με το σύνολο του Άκη Μάντζιου να προκρίνεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα στην Θεσσαλονίκη.

Ο Άρης έκανε το καθήκον του στο Πανθεσσαλικό απέναντι στην αξιόμαχη Νίκη Βόλου, με τους «κίτρινους» να παίρνουν την πρόκριση για τα ημιτελικά στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Άρης έκανε το 0-1 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κίκε Σαβέριο στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Στο 35΄ η Νίκη Βόλου κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1, όταν ο Πασχάλης Κάσσος ανενόχλητος από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Χουτεσίωτη.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ και να προηγηθούν σε 2-1, όταν στο 48΄ο Ριμπέιρο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπράμπετς και με όμορφο τελείωμα έβαλε τους Βολιώτες μπροστά στο σκορ.

Παρόλα αυτά η χαρά των παικτών του Δημήτρη Ελευθερόπουλου δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο Άρης πάλι με τον Σαβέριο έκανε το 2-2.

Ο 24χρονος επιθετικός στο 69΄ με ένα δυνατό σουτ πέτυχε το δευτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

Όπως είναι λογικό από εκείνο το σημείο και έπειτα ο αγώνας είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς ο Άρης με συνολικό σκορ 5-2 είχε εξασφαλίσει επί της ουσίας την πρόκριση, με τους ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου να ψάχνουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη γοήτρου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση