Άρης - Βόλος 2-0: Νίκη με Μορόν και Ανσαριφάρντ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 21:53 Άρης - Βόλος 2-0: Νίκη με Μορόν και Ανσαριφάρντ

Στην προτελευταία θέση οι Βολιώτες...

Με τον Μορόν να ανοίγει το σκορ και τον Ανσαριφάρντ να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του, μετά τη μεταγραφή του τον Ιανουάριο, ο Άρης νίκησε με 2-0 τον Βόλο και παραμένει… χαλαρός στην 5η θέση της βαθμολογίας, με τους Θεσσαλούς, από την άλλη, να είναι στην προτελευταία.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που καίγονταν για βαθμό ή βαθμούς, οι γηπεδούχοι όμως ήταν αυτοί που πατούσαν καλύτερα από το ξεκίνημα και είχαν στο 11′ την πρώτη τους ευκαιρία με το σουτ του Μορόν που απέκρουσε ο Κόβατς, για να συνεχιστεί το παιχνίδι με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να έχει τον έλεγχο και να βγαίνει εύκολα μπροστά αλλά πάντα γινόταν κάτι λάθος στην τελική πάσα.

Στο 44′, πάντως, οι Θεσσαλονικείς θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ αλλά ο Μορόν, άγνωστο πώς, κατάφερε να… αστοχήσει προ κενής εστίας μετά την απόκρουση του Κόβατς σε σουτ του Γκαρθία, για να εξιλεωθεί τελικά στο 45’+1′ αφού έκανε το 1-0 μετά το τακουνάκι του Γκαρθία.

Ο Ισπανός ήταν πολύ δραστήριος και στο 57′ είχε νέα προσπάθεια, αυτή τη φορά με σουτ που απέκρουσε ο Κόβατς, με τον Βόλο να μην μπορεί να γίνει απειλητικός όσο κι αν το ήθελε. Ο Άρης, από την άλλη πλευρά, μια χαρά απειλούσε αλλά οι ευκαιρίες χάνονταν η μία μετά την άλλη, με το 1-0 να μην αλλάζει. Μέχρι που φτάσαμε στο 88ο λεπτό…

Η λάθος κεφαλιά του Άλχο έδωσε την ευκαιρία στον Ανσαριφάρντ να «τσιμπήσει» τη μπάλα και να γράψει το 2-0 με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη, κλειδώνοντας το τρίποντο για την ομάδα του.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Φεράρι, Μάνου Γκαρθία (70’ Τζούρασεκ), Σαβέριο (70’ Ζαμόρα), Μπράμπετς, Νταρίντα (89’ Φετφατζίδης), Οντουμπάτζο, Βέλεθ (81’ Εμβοντό), Μορόν (70’ Ανσαριφάρντ), Ρόουζ, Σουλεϊμάνοφ.

Βόλος (Χρήστος Κόντης): Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Ντε Καμπς (63’ Τσοκάνης), Γκλάβτσιτς (36’ Μπαριέντος), Τρουιγέ (63’ Μπερτόλιο), Κόμπα, Ασεχνούν (76’ Ολιβέρα), Γκαρσία (76’ Μωραϊτης).

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση