Παναθηναϊκός: Xαμός στα αποδυτήρια μετά τον θρίαμβο επί της Ρεάλ με τον El Profesor Εργκίν Αταμάν

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 10:03 Παναθηναϊκός: Xαμός στα αποδυτήρια μετά τον θρίαμβο επί της Ρεάλ με τον El Profesor Εργκίν Αταμάν

Το κλίμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά το ιστορικό διπλό επί της Ρεάλ στη Μαδρίτη ήταν άκρως πανηγυρικό, με τον Εργκίν Αταμάν και τον MVP Ματίας Λεσόρ να αποθεώνονται.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού βάφτισαν τον Εργκίν Αταμάν “El Profesor” (δηλαδή ο καθηγητής) στα αποδυτήρια του WiZink Center μετά τη νίκη επί της Ρεάλ.

Οι πράσινοι φώναζαν με μανία αυτό το παρατσούκλι για τον Τούρκο τεχνικό, έπειτα από το ιστορικό διπλό (86-97) στη Μαδρίτη που έφερε το τριφύλλι σε θέση ισχύος για το πλεονέκτημα έδρας στην Euroleague.

“Αυτός είναι, αυτός” έλεγε ο Κώστας Σλούκας την ώρα που συμπαίκτες του χειροκροτούσαν και σφύριζαν για τον προπονητή τους.

Την αποθέωση γνώρισε και ο Ματίας Λεσόρ, ο οποίος έκανε εμφάνιση καριέρας, διαλύοντας τη φροντ λάιν της Ρεάλ Μαδρίτης με 26 πόντους.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση