ΠΑΟΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Σε επιφυλακή η αστυνομία της Θεσσαλονίκης για τυχόν κάθοδο Κροατών οπαδών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 23:00 ΠΑΟΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Σε επιφυλακή η αστυνομία της Θεσσαλονίκης για τυχόν κάθοδο Κροατών οπαδών

Σε επιφυλακή βρίσκεται η αστυνομία της Θεσσαλονίκης ενόψει του αγώνα ΠΑΟΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ, καθώς υπάρχει φόβος προσέγγισης Κροάτων οπαδών στην χώρα μας.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Voria.gr» στο πλαίσιο του αγώνα ΠΑΟΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ για την φάση των «16» του Conference League, η αστυνομία της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε επιφυλακή με σκοπό την αποτροπή μιας ενδεχόμενης απόπειρας προσέγγισης στην πόλη από οπαδούς της κροατικής ομάδας.

Υπενθυμίζουμε πως στο παιχνίδι υπάρχει απαγόρευση μετακίνησης για την φιλοξενούμενη ομάδα, κάτι που έγινε και στην πρώτη αναμέτρηση στο «Μαξιμίρ».

Για την ώρα δεν έχει γίνει κάτι το οποίο να προκαλέσει πανικό στις τάξεις της αστυνομίας, με το ρεπορτάζ μάλιστα να αναφέρει πως οι αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση