Κηφισιά – ΟΦΗ 0-0: «Κόλλησαν» στο μηδέν στην Καισαριανή στην πρεμιέρα των πλέι άουτ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 19:44 Κηφισιά – ΟΦΗ 0-0: «Κόλλησαν» στο μηδέν στην Καισαριανή στην πρεμιέρα των πλέι άουτ

Κηφισιά και ΟΦΗ είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά έμειναν στη “λευκή” ισοπαλία (0-0) στην Καισαριανή, στην πρεμιέρα τους στα φετινά πλέι άουτ της Super League.
Με ένα 0-0 στην Καισαριανή ξεκίνησαν Κηφισιά και ΟΦΗ τις υποχρεώσεις τους στα πλέι άουτ της Super League, αποτέλεσμα που δεν άφησε ικανοποιημένη καμία απ’ τις δύο ομάδες, μετά το “διπλό” του Βόλου στην Τρίπολη.

Η Κηφισιά έφτασε στους 22 βαθμούς και παραμένει πάνω από τις δύο τελευταίες θέσεις, έχοντας όμως -πλέον- τον Βόλο “δίπλα” της. Από την πλευρά του, ο ΟΦΗ έχει 26 βαθμούς και είναι στο +4 από την ομάδα των βορείων προαστίων, αλλά και από την ομάδα της Μαγνησίας.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν λίγο πιο “ζωντανά” τον αγώνα και μόλις στο 2′ είχαν την πρώτη ευκαιρία με τον Ματέους Σάντος, ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 9’ το σουτ του Τσάπαν κόντραρε κι έφυγε κόρνερ, σε μία φάση όπου οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι του Λάρσον στον Ματέους Σάντος.

Στο 19’ ο Ισέκα μετά από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Κηφισιάς, έφυγε στο τετ-α-τετ και σκόραρε, όμως το τέρμα του δεν μέτρησε καθώς, όπως έδειξε ο α’ βοηθός κι επιβεβαίωσε ο VAR, ο φορ του ΟΦΗ ήταν οριακά οφσάιντ.

Η Κηφισιά έχασε άλλες δύο ευκαιρίες, στο 26’ με την κεφαλιά του Τεϊσέιρα (άουτ) και στο 30’ με τον Σάντος, ενώ στο 44’ ο Ισέκα βρέθηκε σε θέση βολής αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έγιναν πολύ νευρικές, με πολλά λάθη και ελάχιστες φάσεις μπροστά απ’ τις δύο εστίες. Πιο σημαντικές στιγμές ήταν το πλασέ του Οζέγκοβιτς στο 53’ που έφυγε λίγο άουτ και το τελείωμα του Αποστολάκη στο 71’ από καλή θέση που πέρασε ένα μέτρο μακριά απ’ τα δοκάρια του Αναγνωστόπουλου.
Δείτε το βίντεο:


Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση