Έπιασε βούρτσα και άρχισε το βάψιμο ο Τσιτσιπάς - «Μου αρέσει να βοηθάω τους ανθρώπους» - Βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 20:03 Έπιασε βούρτσα και άρχισε το βάψιμο ο Τσιτσιπάς - «Μου αρέσει να βοηθάω τους ανθρώπους» - Βίντεο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συμμετείχε στις εργασίες ανακαίνισης κτιρίων στο Μαϊάμι

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Στέφανος Τσιτσιπάς συμμετείχε στο πρόγραμμα κοινωνικής εργασίας του Miami Open στο Μαϊάμι. 

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας που αρχίζει μέσα στην εβδομάδα τους αγώνες του στο Masters ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των διοργανωτών και φέτος συμμετείχε σε ομάδα που ανέλαβε την ανακαίνιση κτιρίων στην πόλη.

Συγκεκριμένα ο Στέφανος πήρε βούρτα και άρχισε να βάφει! «Μου αρέσει να βοηθάω ανθρώπους και να κάνω το καλύτερο που μπορώ γι' αυτόν τον πλανήτη.

Σήμερα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα να έρθω εδώ και να κάνω κάτι διαφορετικό απ' ό,τι έχω συνηθίσει. Ήταν ανανεωτικό, νιώθω ότι εξαγνίζει την ψυχή μου. Πέρασα πολύ καλά με τους συναδέλφους, αυτή η εμπειρία μας φέρνει πιο κοντά, για τον ίδιο σκοπό, να βοηθήσουμε την τοπική κοινότητα».

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση