Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 6 ερυθρόλευκοι λένε αντίο!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016 13:58 Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 6 ερυθρόλευκοι λένε αντίο!
Η μαύρη λίστα μεγάλωσε μετά από τη νέα απογοητευτική εικόνα απέναντι στην Αρούκα και έρχεται τσουνάμι αποχωρήσεων! Και βαρβάτα ονόματα βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου!

Ήταν προγραμματισμένο να αποχωρήσουν αρκετοί παίκτες από τον Ολυμπιακό, μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Χάποελ, ωστόσο οι νέες, τραγικές εμφανίσεις απέναντι στην Αρούκα, μεγάλωσαν τη μαύρη λίστα και, πλέον, αναμένεται τσουνάμι διαζυγίων στον Πειραιά.

Μάλιστα, στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται και δυνατά ονόματα βασικών παικτών που απέδειξαν στα παιχνίδια με τους Πορτογάλους ότι δεν μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα.

Αρχικά, στην άμυνα, εκτός από τον Ντα Κόστα, αναμένεται να αποχωρήσει και ένας εκ των Μποτία ή Σιόβα, με τις πιθανότητες να αναφέρουν ότι ο Ισπανός είναι πιο πιθανό να μαζέψει τα πράγματά του. Εξάλλου, οι πρωταθλητές κινούνται για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών.

Παράλληλα, όσον αφορά την επίθεση, προβλέπεται επίσης διπλή αποχώρηση, καθώς μετά τον Πουλίδο, για τον οποίο υπάρχει συμφωνία να πωληθεί σε ομάδα της πατρίδος του, όπως αποκάλυψε ο SportDog, έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι θα γίνουν προσπάθειες να πωληθεί και ο Ιντέγιε.

Την ίδια στιγμή, η άφιξη δύο εξτρέμ στο Λιμάνι (Μαρίν και Ελιουνούσι) διώχνει έναν εκ των Σεμπά ή Πάρντο, ενώ, όπως πρώτος σας ενημέρωσε ο Σκύλος, έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι έρχεται μεγάλη πρόταση για τον Μιλιβόγιεβιτς που δύσκολα θα αρνηθούν στο Λιμάνι.

sportdog.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση