Απολαυστικός στο ΟΑΚΑ! Εύκολο βράδυ για Παναθηναϊκό με Ζαλγίρις

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015 00:48 Απολαυστικός στο ΟΑΚΑ! Εύκολο βράδυ για Παναθηναϊκό με Ζαλγίρις

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά μέσα στο ΟΑΚΑ και έφτασε… δια περιπάτου στην νίκη επί της Ζαλγκίρις Κάουνας με 77-58, στην τρίτη αγωνιστική του ΤΟΡ 16 της Euroleague - Ο Γιασικεβίτσιους επέστρεψε και αποθεώθηκε! Τραυματίστηκε ο Μαυροκεφαλίδης στο 9'

Επιβεβαιώνοντας τον... κανόνα που τον θέλει να «καθαρίζει» εύκολα τις αναμετρήσεις μέσα στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα της Ζαλγκίρις (77-58), σε ματς για την 3η αγωνιστική του TOP 16. Η ομάδα του Ιβάνοβιτς ήταν πολύ καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και με μοναδική εξαίρεση το διάστημα από το 9ο μέχρι το 16ο λεπτό κυριάρχησε στο παρκέ

Στην επιστροφή του στη δράση μετά από αποχή δύο εβδομάδων, ο Νίκος Παππάς ήταν πολύ καλός (14π.), την ώρα που το «τριφύλλι» είχε έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (Σλότερ 11, Γιάνκοβιτς 11, Φώτσης 10, Γκιστ 13, Μπατίστα 11 οι άλλοι).

Μελανό σημείο της βραδιάς, ο τραυματισμός του Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Ο 30χρονος σέντερ αγωνίστηκε για μόλις 1'10'' αφού ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός μάχης για σχεδόν όλο το παιχνίδι. Μέτρια πράγματα από τους φιλοξενούμενους που στηρίχθηκαν στους Τσέρι και Ουλάνοβας, οι οποίοι βέβαια δεν στάθηκαν ικανοί να αποτρέψουν τη συντριβή της ομάδας τους.

Άξιο αναφοράς πως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επέστρεψε στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά ως μέλλος του τεχνικού τιμ της Ζαλγκίρις, αλλά αυτό δεν ήταν ικανό να... μειώσει τις εκδηλώσεις συμπάθειας από τον κόσμο των «πρασίνων».
 

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Πριν από την έναρξη του αγώνα άκουσε τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του και να τον αποθεώνει με τον ίδιο να ανταποδίδει. Παράλληλα, το χειροκρότημα απέσπασε και ο Ρομπέρτας Γιαφτόκας.

Δεκάλεπτα: 24-16, 46-33, 63-42, 77-58.

Παναθηναϊκός (Ιβάνοβιτς): Χαραλαμπόπουλος, Σλότερ 11, Γιάνκοβιτς 11 (7 ριμπ.), Φώτσης 10 (6 ριμπ.), Νέλσον, Παππάς 14, Μαυροκεφαλίδης, Διαμαντίδης 7 (6 ασίστ), Γκιστ 13, Μπατίστα 11 (9 ριμπ.), Διαμαντάκος, Μπλουμς.

Ζαλγκίρις (Κραπίκας): Τσέρι 13, Λεκαβίτσιους 2, Βένε, Γκουντάιτις 5, Καρινιάουσκας, Σονγκάιλα 4, Γιανκούνας 3, Γιαβτόκας, Μιλάκνις 9, Άντερσον 5, Ντίμσα 4, Ουλανόβας 10.

newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση