Μπεσίκτας - Ολυμπιακός: Ντροπιαστικός αποκλεισμός! "Ερυθρόλευκος" διασυρμός [vids]

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 22:15 Μπεσίκτας - Ολυμπιακός: Ντροπιαστικός αποκλεισμός! "Ερυθρόλευκος" διασυρμός [vids]
Ο Ολυμπιακός παρόλο που έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και χρειαζόταν ένα γκολ για να προκριθεί, κατάφερε να δεχθεί δύο από την Μπεσίκτας και να χάσει 4-1, στην Κωνσταντινούπολη.

Η Μπεσίκτας κατόρθωσε να αποκαλύψει όλες τις αδυναμίες του Ολυμπιακού ντροπιάζοντάς τον! Ηταν καλύτερη του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο ήταν ψύχραιμη και σαν... κόμπρα χτύπησε στον αδύναμο κρίκο Λεάλι! 

Ο Ολυμπιακός μέχρι το 30' δεν είχε ούτε μία τελική και ήταν πίσω στο σκορ με 2-0, από την Μπεσίκτας που μπήκε στο “Vodafone Arena” και τον... κατάπιε!

Γρήγορα – γρήγορα η τουρκική ομάδα άνοιξε το σκορ! Στο 10' η μπάλα έφτασε στον Ταλίσκα δεξιά -αφού την έχασε με τάκλινγκ ο Φορτούνης- και ανενόχλητος έβγαλε τη σέντρα “καρφί” για το κεφάλι του Αμπουμπακάρ που την έστειλε στα δίχτυα. Βέβαια, είχε προηγηθεί η κακή σκέψη του Λεάλι, ο οποίος στην αμέσως προηγούμενη φάση και όταν η μπάλα είχε ψηλοκρεμαστή τροχιά αποφάσισε να μη βγει...

Το 2-0 δεν άργησε για την καταιγιστική Μπεσίκτας. Στο 22' ο Κουαρέσμα έβγαλε τη σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Μπάμπελ έκανε το κοντρόλ και τελείωσε τον Λεάλι, που έχει ευθύνη, καθώς η μπάλα πέρασε κάτω από τα χέρια του.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση