“Γρήγορος” ο Ατρόμητος! Άξιζε... περισσότερα ο Παναιτωλικός

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015 19:54 “Γρήγορος” ο Ατρόμητος! Άξιζε... περισσότερα ο Παναιτωλικός

Εκπληκτικό παιχνίδι στη... λίμνη του Αγρινίου. Το τέρμα του Ούμπιδες στο 11 δευτερόλεπτο της αναμέτρησης (!) και το λάθος του διαιτητή Δασκαλόπουλου -να μη κατακυρώσει γκολ για τον Παναιτωλικό- στη φάση του 27' έδιναν τη νίκη στον Ατρόμητο μέχρι το 90+2', αλλά το τέρμα του Μπεχράνο στις καθυστερήσεις έδωσε το βαθμό στους γηπεδούχους (1-1), έχοντας όμως καλύτερη παρουσία και δυο δοκάρια.

Ο Ατρόμητος μπήκε στην αναμέτρηση με τον ιδανικότερο τρόπο, αφού 11 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με το τέρμα του Ούμπιδες. Ήταν χαρακτηριστικό ότι οι παίκτες του Παναιτωλικού δεν πρόλαβαν να ακουμπήσουν την μπάλα στη φάση του γκολ. Το παιχνίδι συνεχίστηκε σε πολύ καλό ρυθμό, παρά τον βαρύ -λόγω της δυνατής βροχής- αγωνιστικό χώρο, με τον Παναιτωλικό να φτάνει μια... ανάσα από την ισοφάριση στο 9' όταν το σουτ του Φωτάκη προσέκρουσε στο αριστερό δοκάρι, στη συνέχεια στην πλάτη του Γκορμπούνοφ και πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή την μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου!

Οι δυο ομάδες έδειξαν διάθεση για μπάλα, οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες έκαναν πιο δύσκολο το έργο τους (σε άλλα σημεία η μπάλα κολλούσε και αλλού έπαιρνε.. τρελή ταχύτητα), αλλά το ματς πήρε... φωτιά στο 27', έπειτα από μία φάση, που τράβηξε αρκετά λεπτά μέχρι να ληφθεί η οριστική απόφαση. Ο Άλβες πήρες την κεφαλιά με τον Γκορμπούνοφ να μπλοκάρει την μπάλα αφού εκείνη είχε περάσει τη γραμμή κάτι που δεν είδαν ούτε ο διαιτητής ούτε ο επόπτης, που δεν κατακύρωσαν τελικά το γκολ. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε κάτω από αποδοκιμασίες για το διαιτητή Δασκαλόπουλο.

Η βροχή συνέχισε να πέφτει και στην επανάληψη, με τον Παναιτωλικό να πιέζει για την ισοφάριση και να χάνει σημαντική ευκαιρία στο 48', με τον Γκορμπούνοφ να διώχνει δύσκολα το πλασέ του Σκαραμοτσίνο. Άουτ πέρασε και η κοντινή κεφαλιά του Κάπελ στο 54', ενώ το σουτ του μέσα απ' την περιοχή (60') βρήκε σε πόδι αμυνόμενου και πήγε εύκολα στα χέρια του πορτιέρο των φιλοξενούμενων.

Οι Αγρινιώτες συνέχισαν να πιέζουν, ενώ ο Ατρόμητος είχε την πρώτη του ευκαιρία στο 67', με την κεφαλιά του Παπάζογλου να φεύγει άουτ. Το παιχνίδι από κει και πέρα έγινε πολύ δύσκολο, αφού οι... λίμνες που δημιουργήθηκαν δεν επέτρεψαν στις δυο ομάδες να κάνουν κάτι καλό. Ο Παναιτωλικός πίεσε, η κεφαλιά του Μπεχράνο στο (88'), την οποία έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Κυβρακίδης, το σουτ του Γοδόι (90') βρήκε δοκάρι, αλλά ήρθε τελικά ο Μπεχράνο για να δώσει τον βαθμό στους γηπεδούχους στο 90+2'. Ο Παναιτωλικός με την ισοπαλία παρέμεινε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο Ατρόμητος διατηρήθηκε στην 7η.
 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Στεφανάκος, Κούσας, Μπεχεράνο, Άλβες, Κάπελ, Γοδόι, Σκαραμοτσίνο (61' Κέβιν), Βιγιαφάνες (65' Λάζαρ), Μαρτίνες, Ετζεγκέλε, Φωτάκης (74' Βασιλείου).
 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κατσουράνης, Κούρος, Αγκουαζί (46' Λαζαρίδης), Φυτανίδης, Μπρίτο (46' Παπάζογλου), Ναπολεόνι, Κιβρακίδης, Δημούτσος, Ουμπίδες, Πίτου Γκαρσία (77' Μπάλλας).
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση