"Πράσινο αφεντικό" στη Λεωφόρο! Πιο κοντά στον ΠΑΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 20:37 "Πράσινο αφεντικό" στη Λεωφόρο! Πιο κοντά στον ΠΑΟΚ

Νίκη "βάλσαμο" για τον αποκλεισμό του στο Κύπελλο πήρε ο Παναθηναϊκός που νίκησε 3-0 τον Πλατανιάς στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και μείωσε στους τρεις βαθμούς από τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός από την αρχή του αγώνα έδειξε ότι θέλει και πρέπει να ξεπεράσει τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο και έγινε κυρίαρχος της αναμέτρησης με τον Πλατανιά. Άνοιξε ταχύτατα το σκορ στην αρχή του ημιχρόνου, ενώ έχασε και πέναλτι λίγο πριν οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο 7' ο Λαγός έβγαλε τη σκαφτή πάσα από δεξιά, ο Πέτριτς σταμάτησε την μπάλα με το γόνατο και με πλασέ με το δεξί, σκόραρε κι έκανε το 1-0 για το “τριφύλλι”. Οι "πράσινοι" ήλεγχαν το ρυθμό του αγώνα και προσπαθούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, έχοντας κύριους εκφραστές των επιθετικών προσπαθειών τους, τον Πέτριτς και τον Μπεργκ με τον Κλωναρίδη...

Στο 45'+1 ο Πέτριτς ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι έπειτα από ανατροπή του Ολιμπά, ο οποίος όμως μπλόκαρε την μπάλα όταν το εκτέλεσε ο Μπεργκ. Ο Παναθηναϊκός... μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με γκολ από τα αποδυτήρια! Στο 47' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Πέτριτς έπιασε το πρώτο σουτ. Η μπάλα έφτασε στον Μπέργκ ο οποίος σούταρε, αλλά ο Ολιμπά με μία εξαιρετική απόκρουση του είπε πάλι "όχι". Ομως, ο Τριανταφυλλόπουλος πήρε το "ριμπάουντ" κι από κοντά έκανε το 2-0.

Οι “πράσινοι” δεν σταμάτησαν να “κυνηγούν” το γκολ και φαινόταν ότι το ήθελε πολύ ο Μπεργκ... Τελικό το τρίτο τους γκολ ήταν δημιουργίας και εκτέλεσης από τον Κλωναρίδη στο 78'. Πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή στον άξονα, έκανε κίνηση προς τα δεξιά και μπήκε στην περιοχή εξαπολύοντας “κεραυνό” προς την εστία του Ολιμπά.


Παναθηναϊκός: Στιλ, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης (46' Νάνο), Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν, Μπεργκ, Κλωναρίδης (80' Κλωναρίδης), Πέτριτς (72' Νίνης).
Πλατανιάς: Ολιμπά, Μπανανά, Μαχαμάτ, Μιλούνοβιτς, Αγκιλέρα (69' Γουνδουλάκης), Ιτούα, Ζαραδούκας, Μαχλελής (64' Τσουράκης), Τοτέ, Αποστολόπουλος, Γιακουμάκης (72' Κάσιο).

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση